El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La periodista que va tenir la picabaralla amb Iker Casillas es trenca: “Vaig passar molta por”
  • CA

Silvia Álamo, reportera del programa de Telecinco ‘Socialité’, tenia la missió de fer un reportatge sobre Iker Casillas en la seva localitat natal, Navalacruz. No sabia que el futbolista era allà, però se’l va trobar a la plaça i no podia esperar el que passaria. Iker es va negar a respondre a les seves preguntes, però la situació va empitjorar quan tant Silvia com el càmera van començar a suportar la mala educació i fins i tot cops per part d’alguns veïns del poble.

L’endemà, va ser encara pitjor. Iker va simular una afonia per a no respondre a les preguntes i la gent que tenia al voltant la va emprendre contra l’equip del programa dels migdies dels caps de setmana de Telecinco, arribant fins i tot a volar alguna safata durant el directe, un moment que el futbolista va retransmetre en directe en Instagram.

Passat el cap de setmana, Silvia ha visitat el programa ‘Sálvame’ i no podia evitar trencar-se en directe mentre explicava tot el que havia viscot: “Vaig passar molta por, és que encara que no ho sembli perquè no vaig voler perdre els nervis… però jo no estic acostumada a això”, deia, mentre se li trencava la veu.

Però el que més li fa mal és que hi ha algú que defensi el que va passar perquè el que ella va sentir va ser “un linxament” mentre només intentava fer la seva feina “amb el màxim respecte i educació”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: No us fa vergonya publicar aquesta merda ? a agost 05, 2021 | 21:20
    No us fa vergonya publicar aquesta merda ? agost 05, 2021 | 21:20
    M'importa 333 cagarros el que facin o deixin de fer, el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, amb qui es barallen o es fan abraçades, el què mengen o deixen de menjar, si ploren o riuen, si porten tatuatges o no, si fan vacances o deixen de fer-ne, si les fan, on i amb qui les fan, si porten polls, puces o si tenen caspa, si van fluixos de ventre o van restrets, si s'han fet operacions d'estètica o no se'n pensen fer, si fumen amb pipa, cigars, cigarretes o no fumen, els esports que practiquen, els que els agradaria practicar i els que no pensen practicar mai, si són heterosexuals, homosexuals, bi, tri, plurisexuals, bicicletosexuals o practiquen la castedat. Així mateix, m'importa una muntanya de merda el que facin o deixin de fer, les seves famílies, els seus amics, els seus enemics, els seus veïns, els seus companys de programa presents, passats i futurs i, en resum, m'importa un oceà de merda el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, si beuen alcohol o només beuen aigua, si van fluixos de ventre o van restrets, si es fiquen farina pel nas o per l'orella, si van en cotxe o van a peu, si es dutxen pel matí, per la nit, per la nit i pel migdia o no es dutxen mai aquells amb els quals s'enlliten o deixen d'enllitar-se, amb qui s'enllitaven o amb qui pensen enllitar-se, ells, tota la colla de paràsits que viuen a la nostra esquena pel fet de ser una colònia d'un país farcits de paios improductius que viuen de sortir a la tele

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa