El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Camila, la parella d’Humberto Janeiro, carrega contra els seus fills: “Estic indignada”
  • CA

Fa més d’un any que va morir Humberto Janeiro, el pare de Jesulín de Ubrique. Però encara ara es parla de com va passar els últims anys de la seva vida, després que se separés de Carmen Bazán, qui va ser la mare dels seus fills. I ara, el programa ‘Sálvame’ ha aconseguit parlar amb Camila Naranjo, qui va ser la seva parella durant molts anys i en el moment de la seva mort.

A començaments d’agost d’enguany es va celebrar una missa per l’aniversari del primer any de la mort d’Humberto, però ningú va avisar a Camila. Ha estat ella mateixa qui ho ha explicat, i qui assegura que algun dels fills de la seva exparella no s’han portat bé amb ella.

Hmberto Janeiro i Jesulín de Ubrique | Europa Press

Tot i que sempre s’ha mostrat molt tímida davant les càmeres de televisió i no ha volgut parlar mai, per primera vegada Camila ha volgut donar la seva versió: “No em van dir res, però tampoc m’ha sorprès“, ha assegurat. Ella està molt farta d’escoltar coses i té moltes ganes de parlar: “Estan dient coses que no han sortit de la meva boca”, ha sentenciat.

Camila no té cap relació amb els fills d’Humberto des que ell va morir: no sap res d’ells, i ha avançat que podria parlar. “Tot això em fa mal. Jo a Humberto l’he estimat moltíssim”, ha assegurat. “Ho era tot per a mi i una prioritat”, ha afegit. “Alguns dels seus fills s’han portat malament, d’altres no”, ha revelat, i ha advertit que estaria disposada a explicar tot el que ella ha viscut en aquella família: “Estic indignada”, en relació a les coses que s’han dit d’ella.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa