El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La mare d’Ana Obregón rep l’alta hospitalària
  • CA

Bones notícies per a Ana Obregón. La seva mare, Ana María Obregón Navarro, ha rebut per fi l’alta hospitalària. L’àvia d’Aless Lequio havia ingressat d’urgència fa més d’una setmana, tot i que no ha transcendit quin va ser el motiu de l’ingrés.

Han estat les germanes d’Ana, Celia i Amalia, les que han recollit a la seva mare a les portes de l’hospital i se l’han endut en un taxi. Cap de les dues no ha volgut parlar sobre què ha passat però el gest del polze cap amunt fa pensar que tot ha anat bé i no hi ha res pel que preocupar-se.

Ana Obregón ho ha passat molt malament aquests dies, ja que ha hagut de tornar a la Clínia Ruber Internacional, on va estar el seu fill Aless Lequio, que va acabar morint com a conseqüència d’un càncer. Però sembla que en aquesta ocasió tot ha anat bé i que la seva mare ja ha tornat a casa amb el seu pare, Antonio García.

Ana María va ser vacunada el mes de febrer passat contra el coronavirus. Però aquest no és el primer cop que han hagut d’ingressar la mare d’Ana Obregón,. El 2015 va patir un vessament cerebral i el 2017 va patir una malaltia cardíaca.

La popular biòloga havia penjat dos posts a Instagram referint-se a l’ingrés hospitalari de la seva mare. Són aquests:

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa