El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La maledicció dels Kennedy continua: mor la néta de Robert Francis amb 22 anys
  • CA

Continua la maledicció dels Kennedy. Després de la terrible mort del president John Fitzgeral, li va seguir la de Robert Francis i anys després la de John Fitzgeral Jr. Ara se suma la dura pèrdua d’un altre membre del famós clan americà marcat per la tragèdia. La néta de Robert Francis Kennedy, Saoirse RoisinKennedy-Hill, ha aparegut morta als 22 anys a causa d’una sobredosi.

“Els nostres cors estan destrossats per la pèrdua de la nostra estimada Saoirse. La seva vida estava plena d’esperança, promeses i amor”, transmet el comunicat de la família Kennedy. L’àvia de la jove i vídua de Robert, Ethel Kennedy afegeix: “El món és una mica menys bell avui”. Un terrible cop per a la família.

Segons ha informat el The New York Times, Roisinva morir en el Kennedy Compound, un complex d’habitatges que la família té a Cape Cod, Massachusetts, i on van créixer tant el que va ser president dels Estats Units com els seus germans. En un d’aquests habitatges viu la vídua de Robert, fins on es van traslladar els serveis mèdics alertats de la sobredosi de la jove.

Aquesta va ser trobada amb una parada cardíaca i va ser traslladada d’urgències a l’hospital de Cape Cod, on la van declarar morta. La jove havia patit una depressió i ja havia tingut un intent de suïcidi després de declarar l’any 2016 que un company havia abusat sexualment d’ella. 
 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa