El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La influencer Alba Paul, dona de Dulceida, anuncia que ha de passar per quiròfan
  • CA

La influencer Alba Paul, dona de Dulceida, ha sorprès aquest dijous els seus seguidors en anunciar que demà ha de passar per quiròfan. Ho ha fet a través del seu Instagram, on en un vídeo de les stories ha començat explicatn: “Aquests dies he estat una mica liada perquè m’he estat fent un munt de proves. No he començat gaire bé el 2021, entre la Covid, la mort de la meva àvia, i ara això…”.

En aquesta línia, ha continuat: “Abans del confinament em van operar d’una trompa perquè vaig anar al ginecòleg per mirar-me els òvuls, perquè en un futur volem ser mares. I després de l’operació tot anava bé, però en l’última revisió, que ha estat fa molt poc, em van trobar diversos quistos en un ovari”.

La dona de la popular influencer Dulceida relata, visiblement nerviosa, que “s’havia de veure de què eren i he estat tota aquesta setmana fent-me proves”. És en aquest moment quan recomana a les dones que vagin a fer-se regularment revisions ginecològiques: “És molt important que anem al ginecòleg perquè aquestes coses no te n’adones que les tens fins que te les troben, a vegades per una revisió sense més”. Tot i això, ha tranquil·litzat els seus seguidors: “Jo estic bé, de fet, si no m’hagués fet la prova no me n’hauria adonat”.

Seguidament, la influencer confesssa que ha de passar pel quiròfan: “De moment està tot bé, són benignes, però s’han de treure, perquè no deixen de ser tumors. Aquest divendres m’operen i me’ls trauran. I només us volia explicar que he estat una mica desapareguda per aquest tema”. Alhora, assegura que “és una operació bastant senzilla. I que passi això és bastant comú”.

Finalment, conclou: “Jo estic molt bé, com si no tingués res, però s’han de treure. En l’operació em trauran tot el que puguin i intentaran conservar-me els ovaris, que és el més important. I ja us aniré explicant. Està tot bé i tot sortirà bé!”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa