El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La infanta Cristina passarà el Nadal amb la família reial: segueix la rehabilitació
  • CA

Sembla que la Casa Reial està capficada en rehabilitar la infanta Cristina. Bé, si més no, la seva imatge… Aquests últims anys ha estat tractada com l’ovella negra de la família, un càstig per la implicació a la trama corrupta del cas Nóos. Però des que el marit va ingressar a presó, que la família s’està bolcant en donar-li suport. El primer pas va ser convidar-la a la festa del 80è aniversari de la reina Sofia, en la qual es va començar a entreveure que volen tornar a donar-li protagonisme. Com? Fent que posés a la fotografia familiar acompanyada dels seus quatre fills. Feia molts anys que no es reunien els tres germans Borbó, el que va envoltar la jornada d’expectació.

 

 

Però aquí no va quedar la cosa. I és que el cap de setmana passat vam tornar a veure públicament la infanta Cristina, en aquesta ocasió al costat del rei Joan Carles. Pare i filla van deixar tothom bocabadat en aparèixer durant el comiat de Fernando Alonso en el circuit d’Abu Dhabi, junts i molt còmplices.

 

 

Doncs bé, ara és la revista ‘Semana’ la que treu a la llum una nova bomba: la infanta Cristina passarà el Nadal a La Zarzuela amb la família reial. La tensió amb els reis Felip i Letícia és evident, per la qual cosa sorprèn que hagin acceptat a reunir-se amb ella i els nens durant les festes. La família unida celebrarà la nit de Nadal i el dia 25 de desembre, una imatge que no s’esperava gens. 

 

Portada revista 'Semana'
| ‘Semana’

 

Com ha justificat la Casa Reial aquest canvi de tracte? Segons ‘Vanitatis‘, estarien dient que ja no tenen cap motiu per seguir mantenint-la allunyada: “El procés judicial ha acabat i s’ha demostrat que els exducs de Palma han estat tractats com qualsevol ciutadà tot i el seu parentesc il·lustre”. A més a més, hi ha un altre motiu de pes: que aquestes seran les primeres festes que passin sense Iñaki, que compleix condemna a la presó de Brieva. És, doncs, un gest d’humanitat? Volen donar la imatge de família unida de nou? O realment ho estan?

 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa