El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La increïble quantitat de diners que va guanyar Antonio David mentre es declarava insolvent
  • CA

El capítol número 11 de la sèrie documental ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’ ha tornat a destapar moltes informacions que fins ara no s’havien fet mai públiques. Rocío Carrasco ha revelat la gran quantitat de diners que va aconseguir Antonio David Flores quan es declarava insolvent. “Vull fer això perquè la gent entengui que aquesta persona el que ha fet és guanyar diners a costa de carregar-se la meva vida, que és el que ha fet i gairebé va aconseguir”, ha explicat.

“Jo poso una reclamació dinerària i és arran d’aquest procediment que des del primer moment el jutge decreta que aquests diners es deuen, que s’han d’embargar, llavors el jutjat comença a dictaminar oficis a les productores, a les revistes, a les televisions per a veure quant cobra per a poder embargar-li“, revela la filla de Rocío Jurado.

I afirma Rocío: “Per exemple, un dels oficis que s’enviam responen dient: “En els nostres arxius hem localitzat els següents contractes per a les intervencions d’Antonio David Flores en alguns dels nostres programes:

  1. Contracte per a la intervenció en el programa ‘Abierto al anochecer’ se li va abonar la quantitat de 36.060,73 euros bruts.
  2. Contracte per a la intervenció en el programa ‘Dónde estás corazón’: 28.800 euros.
  3. Contracte per a la intervenció en el programa ‘Dónde estás corazón’: 42.000 euros.
  4. Contracte amb data 14 d’octubre del 2008: 28.800 euros.
  5. Contracte per a la intervenció en el programa ‘Dónde estás corazón’: 40.000 euros.
  6. Contracte amb data 10 de setembre del 2008: 24.000 euros.
  7. Per a 8 intervencions en el programa ‘Dónde estás corazón’: 1.800 x 8.
  8. Contracte 25 de juliol del 2011: 2.4000 euros a una societat de la seva dona.
  9. Contracte amb data 22 de desembre de 2011: 1.000 euros bruts .
  10. Per les intervencions que fa des del 2010 fins el 2011 la societat de la seva dona cobra 133.080 euros”.

“De sobte ens vam adonar que les quantitats la majoria no les cobrava ell, sinó societats a les quals ell ni pertanyia. Al mateix temps ell s’havia declarat insolvent, dient que no tenia béns i demanant justícia gratuïta, que el jutge li denega. Tu no pots travar embargaments perquè les societats, la majoria que cobren, no són d’ell, així que vam decidir posar-li una querella criminal per un delicte d’insolvència punible”, detalla Rocío.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa