El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La germana de Cristiano Ronaldo, Katia Aviero, ingressada a l’hospital

Males notícies per a Cristiano Ronaldo. La seva germana, Katia Aviero, està ingressada a l’hospital pel culpa del coronavirus. Ha estat ella mateixa qui ho ha comunicat als seus seguidors a través de les xarxes socials. D’aquesta manera, la germana del futbolista alertava als seus seguidors, però també crivada a la calma, confirmant que ha hagut de ser traslladada a una clínica després d’estar aïllada al seu domicili intentant superar els símptomes de la malaltia i després que s’hagi produït un empitjorament.

Katia Aveiro ha explicat que està aïllada dels seus familiars i amics des del passat 17 de juliol, dia en que va ser diagnosticada de coronavirus, tot i que en aquell moment no tenia cap símptoma. A poc a poc el seu cos va començar a patir les conseqüències de la malaltia i el passat dia 23 de juliol el seu estat va empitjorar fins al punt en què va haver de sol·licitar ajuda mèdica.

“Vaig tenir pneumònia a conseqüència del maleït virus”, ha explicat la germana del futbolista portuguès, que després va haver de ser ingressada. “Aquí estic, recuperant-me gràcies a Déu”, explica Katia, que ha publicat una fotografia presa des de l’habitació de l’hospital en el qual intenta recobrar la salut a l’espera de rebre l’alta mèdica.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Albert Berrio a juliol 29, 2021 | 08:40
    Albert Berrio juliol 29, 2021 | 08:40
    Tots els articles que heu publicat darrerament en aquesta secció lamentable tenen com a protagonistes espanyols o gent vinculada a l'star system espanyol. Només un falta encapçalar la secció amb la rojigualda i acabar els articles amb un "Viva Espanya".

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa