El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La foto familiar de la infanta Cristina que no farà gens de gràcia a Letícia
  • CA

La Casa Reial va engegar un pla malèfic quan va esclatar el cas Nóos: la implicació de la infanta Cristina feia molt de mal a la seva imatge, per la qual cosa havien d’actuar ràpidament. Què van decidir? Apartar-la de tots els actes oficials i convertir-la en l’ovella negra de la família, ja no era ben rebuda ni a les festes d’aniversari. Ara bé, l’entrada a presó d’Iñaki Urdangarin ha marcat un punt d’inflexió i sembla que els ànims s’han calmat una mica. Així ho va demostrar que la Infanta celebrés amb la resta de la família el 80è aniversari de la mare. Va posar a la foto familiar, un fet totalment insòlit i que va sorprendre de valent. 

 

 

 

Doncs bé, des de llavors sembla que segueixen capficats en ajudar-la a rehabilitar la seva imatge pública. L’últim gest que han tingut? Que es deixés veure amb el seu pare, el rei Joan Carles, durant el Gran Premi de Fórmula 1 d’Abu Dhabi. Els dos Borbó s’han desplaçat fins allà per desitjar sort a un dels esportistes espanyols més internacionals, Fernando Alonso.

 

El pilot s’ha acomiadat de la gran competició en una última cursa que pare i filla no s’han volgut perdre. Junts se’ls ha vist visitant el Box de McLaren en un cap de setmana familiar que diu molt, després que l’emèrit concedís una petita entrevista a Movistar en la qual va parlar meravelles de l’asturià: “Li he donat la mà quan ja estava dins del cotxe i li he desitjat bona sort. Ha pres la decisió de retirar-se i em sap greu, però és la seva vida. A veure com ho fa”.

 

De ben segur que aquesta imatge de complicitat no ha fet gens de gràcia a la reina Letícia, qui ha destacat sempre com una de les promotores de l’allunyament de la seva cunyada. Què pensarà d’aquest gest dels reis emèrits d’intentar fer veure que segueix sent una més de la seva família?

 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa