El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La foto de Jorge Javier Vázquez amb la seva mare que s’ha fet viral
  • CA

Jorge Javier Vázquez està en un bon moment, tant a nivell professional com personal. I ho demostren els seus darrers posts al seu blog de la revista ‘Lecturas’, on es mostra tal i com és. El presentador badaloní ha acompanyat l’últim text d’una divertida fotografia on es veu a la seva mare, la Mari, maquillant-lo. Una imatge que s’ha fet del tot viral. “De petit vaig tenir una època en la qual em maquillava. Em tancava en el diminut lavabo que teníem a Sant Roque i em posava coloret i ombra d’ulls”, comença escrivint Jorge Javier.

I, seguidament, recorda: “Fins que un dia la meva mare es va adonar i em va muntar un pollastre. El que són les coses. Avui, als meus 51 anys, hem tingut les meves germanes i la meva mare una interessantíssima conversa sobre maquillatge. La meva mare m’ha recomanat com pintar-me les ulleres al teatre o com treure-li més partit a les cremes i maquillat”. I afegeix: “La meva germana Ana ha anat casa seva i ha tornat amb un necesser amb diversos llapis d’ulls”.

I el presentador d’èxit revela què li ha dit la seva mare: “‘Ara t’ensenyo a fer-te la ratlla, Jorge‘, em diu la meva mare. I jo m’escapoleixo perquè no em ve de gust deixar la meva cara com si fos un quadre. Però acabo acceptant, esclar”. I ironitza: “Abans la meva mare em renyava per pintar-me i ara pretén fer-me un tutorial”.

Però també té temps per parlar del seu ex: “P. acaba d’arribar i ens posarem a esmorzar. La meva mare ha dit que no deixem de provar el pernil ‘Carmelito’, que està boníssim. ‘Serà Joselito’, replico. ‘Doncs Joselito’. I aquí pau i després glòria”, conclou.

La mare de Jorge Javier Vázquez, maquillant-lo | Revista Lecturas

Comentaris

  1. Icona del comentari de: M'importa tres cagarros a juliol 30, 2021 | 12:14
    M'importa tres cagarros juliol 30, 2021 | 12:14
    M'importa tres cagarros el que facin o deixin de fer, el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, amb qui es barallen o es fan abraçades, el què mengen o deixen de menjar, si fan vacances o deixen de fer-ne, si les fan, on i amb qui les fan, si van fluixos de ventre o van restrets, si s'han fet operacions d'estètica o no se'n pensen fer, si fumen amb pipa, cigars, cigarretes o no fumen, els esports que practiquen, els que els agradaria practicar i els que no pensen practicar mai, si són heterosexuals, homosexuals, bi, tri, plurisexuals o practiquen la castedat. Així mateix, m'importa una merda el que facin o deixin de fer, les seves famílies, els seus amics, els seus enemics, els seus veïns, els seus companys de programa presents, passats i futurs i, en resum, m'importa una merda el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, si beuen alcohol o només beuen aigua, si van fluixos de ventre o van restrets, si es fiquen farina pel nas o per l'orella, si van en cotxe o van a peu, si es dutxen pel matí, per la nit, per la nit i pel migdia o no es dutxen mai aquells amb els quals s'enlliten o deixen d'enllitar-se, amb qui s'enllitaven o amb qui pensen enllitar-se, ells, tota la colla de paràsits que viuen a la nostra esquena pel fet de ser una colònia d'un país farcits de paios improductius que viuen de sortir a la tele
  2. Icona del comentari de: Lily Balester a agost 02, 2021 | 21:21
    Lily Balester agost 02, 2021 | 21:21
    Pues simplemente no los veas o no leas los artículos que escriban sobre ellos, así de fácil, no et fagis mala sang ?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa