El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La forta discussió entre Belén Rodríguez i Marta López per Rocío Carrasco: “No sóc una arrossegada com tu”
  • CA

La victòria d’Olga Moreno a ‘Supervivientes 2021’ està donant molt de sí. Per una banda estan tots aquells que l’han defensant i que ara estan pletòrics, i de l’altra els que volien que fos expulsada des del començament i que ara no poden suportar la victòria de la dona d’Antonio David Flores. Marta López es troba en el primer grup, mentre que Belén Rodríguez és del segon. I això els ha portat a protagonitzar una monumental picabaralla en directe al programa ‘Domingo Deluxe’, de Telecinco.

Belén Rodríguez, de rigorós dol pel triomf de la gran enemiga de Rocío Carrasco, ha assegurat que en la seva opinió “Espanya té encara molt per aprendre” i que els detractors de Rocío Carrasco i el seu testimoni han fet guanyadora a Olga. Marta López, una de les poques defensores d’Olga entre els col·laboradors de Telecinco, no ha pogut quedar-se callada i ha saltat per a defensar a la seva amiga i la seva victòria.

Marta creu que és injust assegurar que les persones que han fet guanyadora a Olga mitjançant els seus vots són masclistes: “Em sembla faltar al respecte a les persones que ens veuen“. La segona expulsada de ‘Supervivientes’ creu que el triomf d’Olga Moreno no té res a veure amb Rocío Carrasco i el documental que ha protagonitzat: “Una cosa és Antonio David i els seus problemes amb Rocío Carrasco i una altra és Olga, ella és una bona supervivent i es mereixia guanyar”.

Marta ha explicat a ‘Domingo deluxe’ que ha parlat en aquests dos dies amb la seva amiga i que ni tan sols ella s’explica com ha pogut guanyar: “Olga segueix sense creure’s que ha guanyat i no sap el motiu pel qual ha passat”. Els col·laboradors del programa, especialment Belén Rodríguez, no tenen dubtes sobre la victòria de la dona d’Antonio David: “Ha estat una manera de donar-li una bufetada sense mans a Rocío Carrasco, aquest és un país masclista, això és així”.

Però el problema ha vingut quan Belén Rodríguez ha carregat durament contra Olga Moreno i la seva família: “És una família que són tot per la pasta, només pensen en això”, ha defensat. “El que han fet tots dos és violència vicària contra Rocío Carrasco”, ha insistit, i després que Marta López li repliqués i una picabaralla que ha durat uns cinc minuts, ha exclamat: “Jo no sóc una arrossegada com tu!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa