La filla de Mila Ximénez revela l’actual estat de salut de la seva mare

La col·laboradora de 'Sálvame' s'està tractant un càncer de pulmó

Alba Santana, filla de la televisiva Mila Ximénez i del famós tenista Manolo Santana, ha arribat aquesta setmana a Madrid des d’Holanda -on viu- per estar amb la seva mare i acompanyar-la en el tractament del càncer de pulmó que pateix. Durant aquests darrers dies, els seus companys del programa ‘Sálvame’ s’han mostrat preocupats per l’estat de salut de la seva amiga, i fins i tot María Patiño li enaiava un missatge en directe desitjant que es recuperés el més ràpid possible.

Alba Santana, des de la porta de casa de Mila Ximénez, ha aclarit a Europa Press, i a d’altres periodistes que l’esperaven, la situació de la seva mare i, a les seves preguntes, ha respost: “Bé, gràcies”. En relació a com està anant el tractament que li han posat aquests dies, la filla de la periodista ha revelat que: “Per ara, tot bé, gràcies”.

El que sí que no ha sabut respondre és quan veurem de nou a Mila Ximénez a la televisió: “No ho sé”, s’ha limitat a dir. La seva filla sempre ha estat el pilar fonamental de la col·laboradora de televisió i, de fet, són infinites les vegades que Mila ha confessat públicament tot l’amor que sent cap a Alba i els seus néts.

Nou comentari