El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La filla de María Teresa Campos proclama la guerra a ‘Sálvame’: “No m’agrada com em tracteu”
  • CA

L’operació d’estètica de Carmen Borrego va estar envoltada d’una expectació immensa. Telecinco va dedicar-hi hores i hores de televisió i van aconseguir una bona audiència. Precisament per això van voler estirar el xiclet, però com? Obligant-la a sotmetre’s a una dieta que l’ajudaria a tenir millor cos. La filla de María Teresa Campos fa un parell de mesos que mostra a ‘Sálvame’ les dificultats que està tenint a l’hora d’adquirir la rutina de fer exercici. Ella ho fa amb tota la seva bona intenció, el problema és que s’estan rient d’ella obertament des del principi.

 

Doncs bé, sembla que ha arribat al seu límit. Així ho ha assegurat durant l’últim programa, quan ha lamentat que l’estiguin provocant molt d’estrès. I és que no només està centrada en les proves que li fan i l’estricta dieta que ha de seguir, sinó que té al cap els problemes mèdics de Terelu. El postoperatori de la germana estaria sent molt dur, el que té preocupada tota la família. 

 

Paz Padilla i Carmen Borrego
Paz Padilla i Carmen Borrego | Telecinco

 

El que més li molesta, ha dit, és que els companys de programa la critiquin sense cap pudor: “Estic farta que em dediquin opinions tan negatives sempre que vinc a sotmetre’m a les anàlisis setmanals o quan estreno un canvi de look. He decidit acceptar aquest repte, però en comptes de sortir-hi motivada, surto desmotivada. El que em trobo dels meus companys és sempre negatiu. Ells estan en el seu dret d’opinar i jo d’enfadar-me”. 

 

“Cada vegada que canvio de look em sento disfressada. No em sento bé. Cada vegada que baixo per aquesta escala, moro de vergonya. Sóc una persona amb un gran sentit del ridícul i no m’ha agradat ni de petita. Em crea molta inseguretat i surto de plató amb ganes de menjar-me una caixa de magdalenes. A més a més, que el meu entrenador físic em digui que m’he portat malament, doncs em fa mal”, confessava mig plorant. Com ha reaccionat el programa davant d’aquesta crítica? Amb encara més retrets. Belén Esteban i Kiko Hernández han volgut deixar clar que són sincers, i que si no els hi agrada els canvis de look que es fa, que no mentiran. 

 

Carmen Borrego, fora de si
Carmen Borrego, fora de si | Telecinco

 

Finalment, Borrego ha acceptat seguir amb el repte de perdre pes: “No m’agrada tirar la tovallola i demostraré als meus companys que puc fer-ho. Agradarà el resultat final?

 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa