El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La família Pantoja es gasta més de 20.000 ? en SMS per salvar Kiko de l’expulsió de ‘GH’
  • CA

Kiko Rivera s’ha convertit en el concursant més estimat de ‘Gran Hermano Dúo‘. Ho està donant tot, està fent confessions increïbles i està intentant ajudar en la convivència. Ha explicat amb molts detalls com va viure la seva addicció a les drogues, com de dura que ha estat la desintoxicació i, fins i tot, com van els seus problemes amb Hisenda.

 

Per tot això, s’ha guanyat una legió de fans que vol que sigui el guanyador del concurs. Això no impedeix, és clar, que els companys amb els quals conviu el nominin. Aquest ha estat el cas d’aquesta setmana, el que ha preocupat els seus seguidors però també la seva família.

 

Kiko Rivera a 'Gran Hermano Dúo'
Kiko Rivera a ‘Gran Hermano Dúo’ | Telecinco

 

Per tal de fer que es quedés dins de la casa i seguís guanyant diners -per poder fer front al deute amb Hisenda-, tots s’haurien bolcat en enviar un munt de SMS per demanar la seva permanència. El resultat? Una milionada de diners que l’ha fet quedar-s’hi.

 

La seva cosina, Anabel Pantoja, va assegurar a ‘Sálvame’ que havia enviat una mitjana de 500 missatges cada dia per salvar Kiko. Tenint en compte que cada missatge costa 1,30 € i que ho hauria fet durant tota la setmana; ens surt l’escandalosa xifra de 10.500 € en missatges.

 

 

A aquesta quantitat, hauríem de sumar-la gairebé el mateix que s’haurien deixat altres familiars; ja que ‘El Español’ ha aconseguit un testimoni molt proper a Kiko que afirma que s’han gastat “més de 20.000 €” en aquesta campanya. 

 

Funcionar, ha funcionat. Però realment val la pena? 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa