El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La dràstica decisió de ‘Sálvame’ contra dos tertulians que van tenir una forta discussió en directe
  • CA

La direcció del programa ‘Sálvame’ ja ha pres una decisió sobre Rafa Mora i Anabel Pantoja. Els dos tertulians de les tardes de Telecinco van mantenir una forta discussió en directe la setmana passada. Els directius han tingut molt en compte que el públic va demanar, amb un 49% dels vots, que Rafa Mora fos expulsat, enfront del 35% dels vots que va rebre Anabel Pantoja.

Però, també, ha escoltat el crític discurs que va fer Paz Padilla sobre aquests comportaments -va ser ella la que va haver de separar als dos companys- i que ella no està disposada a tolerar. Malgrat totes les queixes i de les sessions de coaching que han tingut els dos col·laboradors amb Cristina Soria, quan han tornat a veure’s al plató, han tornat a barallar-se, enfadant amb això a la presentadora Carlota Corredera.

Abans de comunicar la seva decisió, ‘Sálvame’ ha emès dos vídeos en els quals es veu perfectament la mala actitud que han tingut Rafa i Anabel en moltes altres ocasions. Després, Carlota ha llegit una carta en la qual es traslladava la decisió: “Després de repassar hores i hores de vídeos i la vostra baralla del passat divendres, la cúpula de Sálvame ha pres una decisió. Les actituds tavernàries no tenen cabuda a Sálvame i no n’haurien de tenir-la tampoc en la vida real”.

“Això és un programa de televisió que veuen milions de persones per a entretenir-se i hi ha uns certs límits que no es poden sobrepassar. Amb l’objectiu d’evitar que el que va succeir el divendres torni a passaar, la cúpula ha decidit aplicar-vos als dos el mateix càstig: una setmana de suspensió d’ocupació i sou. Una setmana de reflexió“.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Roberthouri a maig 15, 2021 | 10:21
    Roberthouri maig 15, 2021 | 10:21
    You can also have a cake that is shaped as a football. For the beverages, you may make fruit juices or a fruit punch, served in football-designed shades BXH Premier LeagueIn an effort to succeed in football betting, people should use the most consistent and effective strategy. You can be assured about the amount of these checks when you buy these from licensed leading retailers.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa