La demanda de la dona de Manolo Santana a Mila Ximénez podria perjudicar la seva filla

"Santana intentarà evitar que la seva filla surti perjudicada", assegura Ángela Portero

És coneguda per tothom la pèssima relació que mantenia Mila Ximénez amb l’actual dona del seu exmarit, Manolo Santana. Ara que la tertuliana de ‘Sálvame’ ha mort com a conseqüència d’un càncer de pulmó, tothom es pregunta què passara amb la demanda que Claudia va interposar contra Mila, i que podria perjudicar a la filla de l’extenista i la popular tertuliana de televisió, Alba, que hauria d’assumir la condemna en cas que guanyés Claudia.

Així ho ha explicat aquest dimarts la periodista Ángela Portero al programa ‘Ya es mediodía’ de Telecinco, on ha intervingut telefònicament per concretar aquesta informació. “Hi ha tres opcions. La primera seria que continués el procés contra Mila i altres col·laboradors. En segon lloc, Claudia podria optar per retirar la demanda contra Mila però no contra la productora. La tercera seria que desistís totalment de les actuacions”, ha detalla la periodista del cor.

“La clau la té Claudia, però Santana intentarà evitar que la seva filla surti perjudicada“, ha assegurat Portero. Després de moltes especulacions, la periodista ha confirmat que “Santana està al corrent de tot el que ha passat”. Sobre si l’extenista, al qual se l’ha vist recentment jugant al tennis i presumint d’estat de salut, ha tingut algun tipus d’acostament o comunicació amb Alba Santana des de la mort de Mila Ximénez, Ángela Portero ha assegurat no saber-ne res.

Comentaris

    M'importa una merda 13/07/2021 8:06 pm
    M'importa una merda el que faci o digui tota aquesta xurma de l'estanquera penjada al coll
    Lleida 13/07/2021 8:27 pm
    ja s'ho faran-

Nou comentari