El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La conversa privada entre Olga Moreno i Antonio David Flores que ha sortit a la llum
  • CA

Olga Moreno es troba aquests dies celebrant la seva victòria a ‘Supervivientes 2021’ i està instal·lada en un hotel de Madrid al costat dels seus familiars. En aquest mateix hotel es troba el polèmic tertulià de ‘Viva la vida’ José Antonio Avilés, que ha estat testimoni d’una conversa privada entre Olga i Antonio David Flores. I, evidentment, Avilés ha revelat tot el que ha parlat la parella i ell ha pogut escoltar.

Avilés relata que va veure abatuda a Olga al costat d’Antonio David i Rocío Flores i el seu representant. “Està preocupada pel programa que ha de fer (‘Ara, Olga’ que s’emetrà dimecres a Telecinco), deia ‘he de respondre a coses que jo no he viscut’ i ell (Antonio David) li aconsellava sobre què havia de dir durant l’esperada entrevista”.

A José Antonio, el que li ha cridat l’atenció d’aquesta conversa és que “si ella està tan preocupada com la vaig veure, tu l’assessores, estic d’acord, però ella dirà al final el que tu li estàs transmetent”, ha considerta. “La seva preocupació és ficar la pota“, ha afegit Avil

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa