El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La contundent resposta de Carlota Corredera a la demanda d’Antonio David Flores
  • CA

L’emissió del darrer episodi de la sèrie documental ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’ va començar amb la presentadora, Carlota Corredera, dreta enmig del plató, i donant a conèixer que Antonio David Flores havia demanat a la productora ‘La Fábrica de la Tele’ i també a Medita -una notícia que la revista ‘Diez Minutos’ ja havia avançat en exclusiva el mateix dimecres al matí-.

“Ho sabem des de fa tres setmanes, però ho portàvem en secret. La pregunta és, per què ens ha demandat a nosaltres i no a la pròpia Rocío Carrasco per tot el que està explicant? Té por que es reobri el cas i li giri en contra? Serà per què no pot demostrar que Rocío menteix?”, ha preguntat la presentadora.

“La revista ‘Diez Minutos’ ho explica tot amb tot tipus de detalls. Evidentment, ni el jutge ni nosaltres hem parlat amb la revista. Qui haurà parlat? Més previsible que mai. La demanda és per acomiadament improcedent, un fet bastant curiós”, a relatat Carlota.

“Tant de bo la vista del judici fos demà mateix”

Carme Chaparro, que estava en el plató com a col·laboradora, ha recollit el guant i ha contestat a aquesta pregunta: “Us ha demandat a vosaltres perquè, si la demanda a ella, Rocío per fi seria escoltada en una sala judicial i podria presentar proves. És molt llest”.

Carlota Corredera, abans de donar pas a una nova entrevista en directe a Rocío -aquesta vegada per viodeconferència-, ha anunciat que la vista d’aquesta demanda està datada per a mitjans de juliol i ha sentenciat: “Estem desitjant col·laborar amb la justícia. Tant de bo la vista fos demà mateix”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa