La contundent resposta d’Andrés Pajares a la seva filla Mari Cielo: “Que pari de fer el ridícul”

"És lamentable que un pare hagi de suportar això", es queixa l'actor

Andrés Pajares ha decidit trencar el seu silenci i respondre a la seva filla, Mari Cielo Pajares, qui ha fet darrerament dures acusacions contra l’actor. Mari Cielo va explicar que porta més d’un mes en una depressió “bastanta forta”, que sent que s’ha enfonsat “com un catell de cartes” va assegurar que no té al seu pare: “Al meu pare li sóc igual, per a ell estem mortes”. A més, va dir que no pot oblidar que estant molt malalta en l’UCI, el seu pare estigués de vacances: “Sóc de carn i os i no puc més”.

És més, va assegurar que Andrés té “una toxicitat” per la qual mai canviarà, i va demanar: “Necessito pau, que deixi de jutjar-me, que deixi d’insultar-me i dir-me què he de fer”. Per a ella, el seu pare només vol que li dediqui les 24 hores del dia: “Quan no ho fas, ets un fill de la gran puta”. I ara Andrés Pajares s’ha pronunciat amb un post a les seves xarxes socials: “Voldria agrair a totes les persones el suport rebut per les desafortunades, patètiques i impresentables paraules de la meva filla Mari Cielo en un programa de televisió”, ha començat escrivint.

“És lamentable que un pare hagi de suportar això. Espero que sigui pel seu estat de salut mental. Li desitjo que es millori i no faci més el ridícul. De nou gràcies, amics, pel vostre afecte”, ha conclòs l’actor.

Comentaris

    M'importa tres cagarros 30/07/2021 9:29 pm
    M'importa tres cagarros el que facin o deixin de fer, el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, amb qui es barallen o es fan abraçades, el què mengen o deixen de menjar, si fan vacances o deixen de fer-ne, si les fan, on i amb qui les fan, si porten polls, puces o si tenen caspa, si van fluixos de ventre o van restrets, si s'han fet operacions d'estètica o no se'n pensen fer, si fumen amb pipa, cigars, cigarretes o no fumen, els esports que practiquen, els que els agradaria practicar i els que no pensen practicar mai, si són heterosexuals, homosexuals, bi, tri, plurisexuals, bicicletosexuals o practiquen la castedat. Així mateix, m'importa una merda el que facin o deixin de fer, les seves famílies, els seus amics, els seus enemics, els seus veïns, els seus companys de programa presents, passats i futurs i, en resum, m'importa una merda el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, si beuen alcohol o només beuen aigua, si van fluixos de ventre o van restrets, si es fiquen farina pel nas o per l'orella, si van en cotxe o van a peu, si es dutxen pel matí, per la nit, per la nit i pel migdia o no es dutxen mai aquells amb els quals s'enlliten o deixen d'enllitar-se, amb qui s'enllitaven o amb qui pensen enllitar-se, ells, tota la colla de paràsits que viuen a la nostra esquena pel fet de ser una colònia d'un país farcits de paios improductius que viuen de sortir a la tele

Nou comentari