El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La conquesta més surrealista de Jorge Javier Vázquez: un príncep de Dubai que té fills
  • CA

Jorge Javier Vázquez no para. Els homes cauen rendits als peus del presentador badaloní, inclosos els que tenen sang blava. Jorge Javier, ha explicat aquest divendres a ‘Supervivientes’ entre riures quina ha estat, teòricament, la seva última conquesta a internet. Una surrealista història que no ha deixat indiferents ni als col·laboradors, ni al públic que hi havia al plató.

Estàs més maco des que vas anar a Hondures“, li ha dit el presentador de ‘Sálvame’ al germà de Lara Sajen. “Escolta, deixa de dir-me coses que després m’escriuen…Tu tens una relació amb una persona que té onze milions d’alguna cosa? De seguidors a Instagram?”, li ha preguntat el germà de la cantant.

“A veure és que em va escriure un de Tinder que era bastant maco”, ha començat a explicar Jorge Javier. “Sortia el seu Instagram, i tenia onze milions de seguidors. Vaig dir: ‘I es fixarà en mi?’. Be ho diré, com sabia que era mentida…Era un príncep de Dubai, amb nens i tot“.

“És que em va escriure algú preguntant-me que com podia estar lligant amb tu, que ja estaves compromès amb algú. Em van amenaçar i tot. Em van dir que m’esperarien a la sortida del plató”, ha respost el germà de Lara Sajen.

Tu et creus que si jo estigués compromès amb el xeic de Dubai seria aquí un dimecres?”, ha resolt Jorge Javier entre els riures de tot el públic. Així que res, tot va ser una broma de mal gust que li van gastar al presentador català.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: L1THUZ a juny 10, 2021 | 21:03
    L1THUZ juny 10, 2021 | 21:03
    Si senyor d'aixó s'en diu periodisme. El Pulitzer està al caure. Vaig deixar de lleguir el Nacional per merda com aquesta.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa