El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La complicada relació de Pamela Anderson i Tommy Lee ressuscita a la televisió
  • CA

Així és. El vídeo porno casolà que van enregistrar Pamela Anderson i Tommy Lee ressuscitarà a la televisió. La plataforma d’streaming estatunidenca Hulu ha posat en marxa Pam & Tommy, una minisèrie que recorrerà la complicada relació que van mantenir la protagonista de ‘Los Vigilantes de la Playa’ i el bateria de Mötley Crüe.

La parella es va casar a Cancun només 96 hores després de conèixer-se l’any 1995. Tot i que la fama de Pamela Anderson ja no és la que era, això no ha impedit que Hulu hagi impulsat aquesta inicativa. La britànica Lily James afrontarà el repte d’interpretar a l’explosiva Anderson. I l’actor romanès-estatunidenc Sebastian Stan encarnarà al rocker.

Anderson i Lee van enregistrar la seva tòrrida lluna de mel en un VHS, que va ser robat i filtrat al públic. L’actriu i model va començar llavors una batalla judicial amb la companyia de distribució Internet Entertainment Group que va acabar en un acord confidencial. Tancat el cas, IEG va començar a oferir el vídeo als seus usuaris, triplicant-se el trànsit en les seves pàgines.

La seva relació, però, no va acabar gaire bé. Lee va ser detingut per maltractar a Anderson i condemnat a sis mesos de presó a Los Angeles l’any 1998. El mateix any es van divorciar després d’haver tingut dos fills, Brandon Thomas (1996) i Dylan Jagger (1997).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa