La carta oberta de Terelu Campos a la seva filla, Alejandra: “Mai m’ha dit que li agradava el món de la televisió”

"Sempre he desitjat tenir un altre fill per a gaudir de l'embaràs", confessa la filla de María Teresa Campos

Terelu Campos s’ha obert en canal i ha escrit una carta oberta a la seva filla, Alejandra Rubio, que ha publicat al seu blog de la revista ‘Lecturas’. “És el més important que tinc, però també és la que més preocupacions em dona a la vida. Alejandra ha estat boníssima, responsable i estudiosa. Després va arribar l’adolescència i això ens arrasa a tots. Que difícil és que els teus fills entenguin el que tu els dius”, comença escrivint la filla de María Teresa Campos, que continua: “Hi ha moments per a les filles en els quals el seu pare és el més important per a elles. Sempre tendeixen a respectar-lo i admirar-lo per sobre de la mare. Quan les filles creixen i es converteixen en dones comencen a ser més pròximes a les mares perquè tenen els problemes d’una dona i se senten més col·legues i unides a nosaltres”.

En el text, Terelu deixa clar que “no vull ser la millor amiga de la meva filla, però vull ser una mare amb la qual ella tingui la confiança per a explicar-me tot el que consideri. M’agradaria que m’ho expliqués gairebé tot, perquè vull que les seves relacions íntimes pertanyin a ella. No estic preparada perquè la meva filla em parli d’aquestes coses. Una vegada la meva mare ho va fer fa poc i li vaig dir que no m’ho expliqués”. A més, fa un avís a Alejandra: “Vull deixar clar des d’aquí que vull ser àvia molt tard. Un fill és una de les coses més meravelloses que et poden passar a la vida, però també te la canvia”, però confessa: “Sempre he desitjat tenir un altre fill per a gaudir de l’embaràs”.

A més, Terelu recorda: “Jo he portat a la meva filla a l’escola el 90% dels dies. No podia recollir-la a la tarda perquè presentava ‘Con T de Tarde’ a Telemadrid. Després, em van donar un programaa a Antena 3, ‘La granja’, que s’emetia des de Barcelona. Havia de viure tres dies allà. L’endemà de la gala dormia tres hores i m’agafava el primer avió per a portar a la meva filla a l’escola. No vull posar-me medalles, però la gran majoria dels homes no fan això“.

A continuació, Terelu parla de quan va tenir un càncer de mama: “Per a mi, el moment més difícil amb la meva filla va ser dir-li amb onze anys que la seva mare tenia un càncer, que m’havien d’operar, donar quimioteràpia i que se’m cauria el cabell”, i reconei xque “amb el pas dels anys, Alejandra es va tornar més rebel. Havia de treure tot el que va passar i va callar amb la meva malaltia. Us confesso que em donava una quimio i m’aixecava a esmorzar amb la meva filla perquè ella estigués tranquil·la i sentís que jo estava bé i no era una malalta”.

Alhora, també parla de la professió de la seva filla: “Alejandra mai m’ha manifestat que li agradava el món de la televisió. Em sento identificada amb ella i la veig reproduir el que a mi em va passar. La ràdio i la televisió en la qual vaig començar no tenen res a veure amb la d’avui. Ara, tot és més incisiu. M’ha preocupat molt que treballi en aquest món perquè necessita una preparació de la qual ella n’és conscient. M’aterroritza que la toquin i li facin mal. Prefereixo que els trets vinguin cap a mi encara que ella s’equivoqui”.

I conclou la carta: “La meva major preocupació és la seva felicitat. Personalment, m’agradaria que en un futur no pròxim es casés i tingués fills. La meva mare a la meva edat ja tenia dos néts, però jo no vull tanta rapidesa. M’agradaria que ella tingués dos fills. La meva única comesa en aquesta vida és ser aquí per a tu. La teva felicitat és l’única cosa que m’importa a la vida. Si tu ets feliç, jo seré immensament més feliç”.

Nou comentari