El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La cantant Merche, exparella d’Àlex Casademunt, destrossada per la seva mort
  • CA

La cantant Merche, exparella i amiga d’Àlex Casademunt, s’ha mostrat destrossada aquest dimecres per la mort del cantant català. Merche ha intervingut en directe al programa ‘Sálvame’ on, plorant desconsoladament, ha explicat que Àlex “era molt jove i tenia moltes ganes de viure. A mi m’enviava molts vídeos cantant, amb el piano, la guitarra o la bateria”.

Després que el programa de Telecinco posés un vídeo recordant al cantant, Merche es lamentava: “M’he emocionat a l’escoltar-lo, i en veure’l, tan maco… És molt dur, ho sento amb tota la meva ànima”. En referència a la seva filla de tres anys, encara entre llàgrimes, la cantant només podia dir: “És una barbaritat. I com de feliços estaven els dos. Gaudia molt sempre que estava amb ella”.

Preguntada per com va ser la seva relació de parella, Merche ha explicat: “Érem molt petits, érem dos nens. Ja han passat 15 anys. Era molt afectuós, molt alegre, tenia molta llum, i transmetia molta alegria. És una persona d’aquestes que quan marxa la trobes molt a faltar. Era tot alegria i ganes de viure. Mirava amb uns ulls molt bonics, els més bonics del món”.

“La família no s’ho pot creure. Sembla impossible que a algú amb tantes ganes de viure, i tan jove, li passi això. La vida a vegades és molt fràgil, i aquestes coses ens fan posar els peus a terra i donar-li importància a les coses que de veritat la tenen”, ha afegit la cantant durant la seva intervenció telefònica.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa