El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’exparella de Jorge Javier Vázquez no se separa del seu costat després de l’ictus
  • CA

Jorge Javier Vázquez va espantar de valent en haver de ser operat d’urgència després de patir un ictus. La seva rutina atrafagada i l’alt nivell d’exigència del presentador va acabar provocant una saturació que ha acabat afectant a la seva salut.. Fa gairebé un mes d’aquest ensurt, el que l’ha apartat de la petita pantalla i també dels escenaris: i és que els metges li han donat males notícies, ha de cancel·lar la gira teatral almenys en els pròxims mesos. 

 

Des que li van donar l’alta, els fotògrafs l’han captat fent passejos amb els gossos i gaudint de la companyia d’alguns dels membres més destacats de Telecinco. L’han visitat molts, però qui no se separa del seu costat ni un segon és la seva exparella. El famós Paco va estar al seu costat durant tot l’ingrés a l’hospital, encara que van tallar fa uns mesos. Estar junts durant 10 anys els va unir moltíssim, el que va fer que ara no l’hagi volgut deixar sol ni un minut.

 

Paco, l'exparella de Jorge Javier Vázquez, el visita a casa
Paco, l’exparella de Jorge Javier Vázquez, el visita a casa | Europa Press

 

El català va agrair-li el seu suport durant les primeres paraules que va publicar sobre el seu ictus: “P. està acompanyant-me des de dissabte. Segueix al peu del canó i fins i tot gravo un vídeo deixant-li coses perquè no m’ha donat temps de ficar-lo en el testament i això que era una idea que venia rondant-me des de fa temps. P. m’acompanya a l’ascensor somrient, com sempre, encara que sé que la processó va per dins. Em desperto a l’UCI tranquil·lísim, tot ha anat bé i ell està aquí amb mi“. 

 

 

Des de llavors, com dèiem, també ha volgut ajudar-lo en la recuperació. ‘Europa Press’ ha publicat una nova fotografia d’ell, de fet, sortint de casa del presentador. Paco ha tornat a convertir-se en un pilar fonamental en aquest dur procés, el seu millor suport. Farà aquesta retrobada que tornin a estar junts? Ens trobem davant d’una reconciliació? Reprendran la seva història d’amor?

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa