El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’examant del rei Joan Carles, repudiada de la cort dels prínceps de Mònaco per una relació amb Putin
  • CA

La princesa Corinna va jugar un paper molt important en l’abdicació del rei Joan Carles. Que es descobrís que el monarca havia estat a Botswana de cacera d’elefants amb la seva amant va ser tot un escàndol, una situació que va generar tantíssimes crítiques que van haver de fer-hi front amb una mesura desesperada per salvar la monarquia. Des de llavors, totes les revistes del cor segueixen embogides amb aquesta dona.

 

Corinna zu Sayn-Wittgenstein sempre serà recordada com l’amiga entranyable del rei Joan Carles. El seu gran amor, segons molts, per qui va estar a punt de divorciar-se de la reina Sofia. L’alemanya és una de les aristòcrates amb més contactes, ja que consta d’una agenda privilegiada. Des de fa anys que és habitual veure-la envoltada dels monarques més prestigiosos del món, entre els quals sempre han destacat els Grimaldi.

 

La princesa Corinna
La princesa Corinna | Europa Press

 

Els prínceps de Mònaco l’han tingut com a assessora durant molt de temps, i han posat amb ella a desfilades de moda i balls importants. Ara bé, sembla que aquesta època de glòria ha acabat… i és que fa uns mesos que la tenen repudiada. L’han apartat de tots els actes oficials. I per què? Sembla que arran de l’escàndol que va protagonitzar quan es va dir que en veritat no era princesa, sinó que s’aprofitava d’un títol que ja no tenia. 

 

Tal com confirma ‘El Mundo’, l’absència de Corinna durant els premis Laureus confirma un total distanciament amb els Grimaldi. De fet, el príncep Alberto hauria publicat un comunicat oficial en el qual anomena com a ‘substitut’ de la princesa a un altre conseller privat. 

 

 

El que segurament també ha tingut pes en aquesta decisió ha estat la recent aproximació que està fent Corinna a Rússia, país en el qual està començant a adquirir cert prestigi. Asseguren que s’estaria obrint pas dins de la cort de Putin, un gest que molts occidentals troben denunciable. Ella, per això, sembla que segueix interessada, únicament, en estar envoltada de persones importants i influents. Seguirà en la primera línia de l’aristocràcia mundial?

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa