L'exagerat i estrafolari vestit de Paulina Rubio, el protagonista de la final de 'La Voz'

Arriba Setmana Santa, el que fa que les cadenes finalitzin els seus programes estrella. Aquesta setmana direm adeu a 'Gran Hermano Dúo' i a 'La Voz', que ha emès la seva gran final aquest dimecres. Antena 3 s'ha fet d'or gràcies a aquest format que van robar al seu gran rival, amb el qual li han fet molt de mal. L'audiència els ha acompanyat, el que fa que no sigui sorprenent el boníssim 18,7% de share amb el qual s'han acomiadat. 

 

Ángel, el finalista de Pablo López, s'ha convertit en el guanyador d'aquesta primera edició. El resultat va estar molt renyit, ja que el nivell de tots quatre era d'allò més alt. Finalment, però, els teleespectadors van decantar-se per ell després d'una interpretació que va posar tothom dempeus i de les actuacions amb Míriam i Sebastián Yatra.

 

En anunciar el seu nom, va abraçar la seva companya María molt emocionat: "Vull donar les gràcies a la música, que és qui m'ha portat fins aquí. Ha estat una experiència molt maca i arribar fins aquí, un regal. Tot això és una atmosfera envejable i és un premi estar aquí", va declarar el tenor. Gravarà un disc i actuarà al festival Starlite de Marbella, dues oportunitats que el permetran viure de la seva estimada música. 

 

Això sí, durant la final va haver-hi una protagonista inesperada. Paulina Rubio s'ha estrenat a 'La Voz' durant aquesta edició, el que l'ha ajudat a apropar-se al públic -que ha destacat el seu fort caràcter des del principi-. Han sortit a la llum les exigències que ha anat posant durant tot el concurs, el que li ha comportat moltes crítiques. Però en aquest últim programa no s'ha parlat d'ella per la seva actitud, sinó pel seu conjunt estilístic.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lista para la gran final @lavozantena3 #grupooo #teampaulina #lavozantena3 #rubiapeligrosa #yanomeengañas

Una publicación compartida de Paulina Rubio (@paulinarubio) el

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Paulina Rubio (@paulinarubio) el

 

I és que la cantant ha volgut cridar l'atenció amb un vestit d'Ana Locking molt exagerat. Estrafolari i estrambòtic, es tracta d'un mini vestit espectacular amb un munt de colors. D'escot pronunciar i grans volants, Rubio va acaparar totes les mirades. 

 

 

Antena 3 s'acomiada d'una de les grans apostes d'enguany. Tornarà a apostar per aquest format? 

 

 

 

 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?