L’estilista de ‘Cámbiame’ Cristina Rodríguez va destacar des del principi del programa com el membre del jurat més cridaner. Sincera, divertida i exuberant, ara mostra a l’audiència una nova faceta: la d’escriptora. ‘De mujer a mujer’ és la seva última publicació, un llibre en el qual analitza el feminisme des de diferents àmbits amb Sara Brun, la seva millor amiga des de fa més de dues dècades.

 

Per tal de promocionar-la, ha parlat amb ‘El Mundo‘ en una entrevista molt dura en la qual ha confessat que van assetjar-la sexualment quan estudiava. Aquest és el primer titular bomba, que arriba quan assegura que totes les dones hem patit masclisme d’alguna marera: “A mi m’han dit milions de vegades que vestida així mai no arribaria lluny. He viscut tantes situacions desagradables… Quan estudiava moda va haver-hi un dia en el qual m’estava emprovant banyadors i un professor va abusar de mi. Em va tocar. No ho he explicat fins que ho he escrit al llibre”.

 

 

“El problema que passa a tot arreu és que l’home pensa que som de la seva propietat. Si ens volen tocar els pits, ho fan. Jo anava caminant un dia pel carrer amb una amiga, va passar un noi en bicicleta i em va tocar els pits. I llavors penses que tu mai no has fet això. És com si veig un home i li toco el paquet. Alguna ha fet això?”, reflexiona.

 

Cristina té un munt de projectes entre mans, des de la participació a ‘Superlópez’ fins a l’èxit de Netflix ‘Élite’. Però ha estat la feina que ha fet amb Aina Clotet la que ha provocat que digui la seva opinió sobre la polèmica que va protagonitzar amb Leticia Dolera. Recordem que la directora feminista va fer fora Clotet quan va saber que estava embarassada. Què opina Rodriguez, en tot això? Que el problema va més enllà de la baralla d’ambdues: “Crec que han de passar aquestes coses perquè la llei canviï. El problema no és de Letícia. El problema és que s’han de posar lleis. Hauria estat tan bona campanya de màrqueting quedar-se amb l’Aina i canviar els plans de rodatge… Les dones embarassades no poden ser actrius? Al final el que ens ensenyen és que hem de mentir”.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Cristina Rodriguez® (@lavidaencris) el

 

“Les dones embarassades treballen. Però crec que com a empresària, Dolera ha fet una cosa que gairebé tots els empresaris farien: cuidar del projecte. Potser jo també ho hauria fet. Però o protegim des de les lleis a les dones embarassades o totes faran el que han fet fins ara, mentir. Jo he vestit dones embarassades i han negat estar-ho. I quan no els hi cabia la roba ni els sostenidors, ens hem assabentat que estaven d’un mes quan en realitat estaven de quatre. Per què? Perquè si ho deien, les acomiadaven“, ha relatat. 

 

Una conversa en la qual l’estilista s’ha mostrat ben sincera. 

 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa