El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’espectacular tiara de diamants de Letícia enlluerna el sopar de gala amb el president xinès
  • CA

Els reis Felip i Letícia han acomiadat el president xinès Xi Jinping i la primera dama Peng Liyuan amb un sopar de gala més que increïble. Han actuat com uns amfitrions excel·lents durant aquests tres dies, un viatge oficial que ens ha deixat moltes imatges a comentar. Els conjunts estilístics de la monarca han causat sensació, especialment el vestit d’ASOS d’inspiració oriental que va escollir com una clara picada d’ullet a la cultura xinesa. Doncs bé, durant aquest últim acte oficial ha tornat a triomfar. En aquesta ocasió, per això, gràcies a unes joies espectaculars.

 

Letícia ha obert el luxós joier dels Borbons i s’ha decantat per una peça que encara no havia lluït mai: la tiara russa de la reina María Cristina d’Àustria. Diamants, perles i platí: una combinació enlluernadora d’un model impressionant. A més a més, també ha optat per una peça antiga a les orelles: les arracades de brillants que va dur la infanta Cristina durant la seva boda amb Urdangarin. I per acabar de rematar-ho, ha tornat a posar-se les polseres bessones de Cartier que últimament no es treu. 

 

Els Reis durant el sopar de gala en honor dels presidents xinesos
Els Reis durant el sopar de gala en honor dels presidents xinesos | Casa Reial

 

I quina millor manera de fer que destaquin les joies que combinar-les amb un vestit senzill repetit? La Reina sap com destacar, i ho ha fet amb un Felipe Varela negra de màniga llarga i silueta llapis de vellut. Elegant, llis i sense lluentons: la millor elecció possible per donar protagonisme a la tiara. 

 

 

Els Reis durant el sopar de gala en honor dels presidents xinesos
| Casa Reial

 

La primera dama xinesa, per la seva banda, ha ‘competit’ amb una creació en blanc i negre. Màniga francesa i cinturó bicolor, amb un petit clutch fosc a conjunt. El cabell recollit en un monyo deixava veure les arracades de perles per les quals ha optat, a joc amb el collar de la mateixa joia. 

 

El matrimoni reial ha complert amb nota i han evidenciat que són uns bons amfitrions. La complicitat amb els presidents xinesos ha estat evident des del principi, el que deixa els monarques amb bones sensacions. Els veurem veient-se més sovint?

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa