Kylie Jenner és considerada com la Kardashian més explosiva. No té cap mena de vergonya i li encanta ensenyar el seu cos, el que demostra dia rere dia a Instagram. Aquest dilluns ha anat més enllà, però, i ha publicat un parell de fotografies en biquini. Postura suggerent per donar la benvinguda a la tardor i cridar l’atenció dels seus seguidors.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

morning ???

Una publicación compartida de Kylie ? (@kyliejenner) el

 

L’objectiu darrere d’aquesta sessió de fotos? Una trampa amb un link a una web en la qual s’han de registrar electrònicament per poder votar durant les eleccions presidencials del pròxim 3 de novembre. Es tracta d’una fórmula que fan servir molt les famoses, demanar que facin clic a la foto perquè els redirigeixi a un altre enllaç. 

El seu perfil a Instagram és el millor escenari per convèncer els fans que votin, ja que ens trobem davant d’una influencer amb gairebé 200 milions de seguidors.  

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

but are you registered to vote? click the link in my bio.. let’s make a plan to vote together ??

Una publicación compartida de Kylie ? (@kyliejenner) el

 

Són moltíssimes les famoses que estan fent servir aquesta plataforma per instar els fans a acudir a les urnes, però la tàctica de Kylie Jenner no ha fet gens de gràcia. S’ha envoltat de polèmica, ja que consideren que no són maneres. Demanar que votin amb una fotografia sensual en biquini? Ha rebut moltíssims comentaris negatius, però el cas és que de ben segur que alhora ha aconseguit mobilitzar un munt de gent. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa