El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Kris Wu, l’ídol xinès de K-Pop, detingut per abús sexual a una fan menor d’edat
  • CA

El popular cantant Kris Wu, ídol xinès de K-Pop, ha estat detingut per la Policia Local de Pequín per presumpta violació i per enganyar dones -algunes d’elles menors- per a mantenir relacions sexuals amb elles, ha informat la premsa local. La seva detenció es produeix més d’una setmana després que una jove fes públic que el popular cantant seduïa a adolescents amb la promesa d’aparèixer en alguns dels seus vídeos musicals.

Davant aquesta denúncia, diverses marques xineses i internacionals li han retirat el patrocini tement pel seu prestigi. Durant una entrevista amb un portal local, la ‘influencer’ Du Meizhu, de 19 anys, va denunciar que Wu la va violar quan tenia 17 i va detallar que les víctimes eren enganyades i portades a bars per a beure alcohol.

Per la seva banda, el cantant va assegurar que les acusacions són “inventades”. “He vist a Du Meizhu només una vegada, en una nit amb amics”, va respondre Wu en el seu compte de la xarxa social Weibo. “No va haver-hi cap violació i ningú va fer prendre drogues o alcohol a ningú per a violar-lo”, va afegir.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa