Kitín Muñoz, marit de Kalina de Bulgària, surt en defensa de Joan Carles I: “Ja n’hi ha prou”

Kitín Muñoz ha tornat a Madrid per a assistir, com a ambaixador de bona voluntat de la Unesco, a la presentació de la campanya “Tornada a la normalitat. Units pel patrimoni”. L’aventurer, sense la companyia de la seva dona Kalina de Bulgària -que es trobava indisposada segons el gendre del Rei Simeón de Bulgària va explicar i va haver de cancel·lar la seva assistència a l’acte a útlima hora- ha parlat d’aquesta nova iniciativa per a intentar conscienciar a la gent de la normalitat post Covid-19.

Kitín, molt pròxim a la Família Reial espanyola, ha volgut sortir en defensa de Joan Carles de Borbó, ara que l’emèrit es troba en el centre de la polèmica pels últims escàndols que han sortit a la llum pública. El marit de Kalina de Bulgària no ha dubtat en assegurar que “jo continuo veient a aquest rei Joan Carles que va començar una carrera molt difícil de la democràcia i que va fer coses meravelloses per Espanya, aquí està el seu llegat”.

En aquesta línia, ha insistit: “Només tinc admiració per ell i continuo creient el mateix, que cal tenir memòria de tot allò important que ha fet per Espanya”. “Al cap de tots ha de quedar el que queda en la història i en els llibres, que és el més important, i el llegat que ha donat el Rei Joan Carles a Espanya. Si us plau, jo crec que ja n’hi ha prou“, ha afirmat amb contundència.

Nou comentari