Kimbal Musk, germà del propietari de ‘Tesla’, es casa a la Costa Brava

El milionari va tancar el poble per al casament, pagant 15.000 euros a cada restaurant de la zona perquè no obrissin aquest dia

Aquest cap de setmana s’ha produït un casament d’importància internacional, i és que s’ha casat Kimbal Musk, el germà del milionari propietari de la marca de cotxes de luxe Tesla. L’enllaç ha tingut lloc al municipi de L’Escala, a la comarca de l’Empordà. Entre els convidats estaven els Obama, que no se sap si han pogut assistir o no. Però la que sí ha assistit ha estat Salma Hayek, que formava part dels 300 convidats a l’enllaç i sembla que Will Smith també estava en la llista de convidats.

 

El milionari va tancar el poble per al casament, pagant 15.000 euros a cada restaurant de la zona perquè no obrissin aquest dia, i a més van desplegar un dispositiu de seguretat impossible de saltar perquè només acudissin a la festa aquells que estiguessin convidats i ningú pogués colar-se. Kimbal Musk s’ha casat amb la filla d’un altre ric empresari, Christiana Wyly. La parella volia unes noces d’allò més privades que han molestat a nombrosos turistes que estaven a la Costa Brava visitant les ruïnes d’Empúries.

 

Nou comentari