El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Kanye West regala a Kim Kardashian un holograma del seu pare mort
  • CA

El 40 aniversari de Kim Kardashian encara porta cua. La socialité més famosa dels Estats Units ha estat notícia en llogar una illa paradisíaca sencera per gaudir d’una festa sense mascaretes ni distància de seguretat amb 30 convidats, als quals va obligar a fer quarantena de 15 dies i diversos tests. Del que més s’està parlant avui, però, és el regal que li ha fet el seu marit. Formen un dels matrimonis més rics i amb més influència del món, el que han tornat a demostrar. El raper Kanye West ha volgut que Kim tornés a veure el seu pare mort. Una resurrecció en forma d’holograma hiperrealista que ha generat moltíssims comentaris a la xarxa.

Kardashian ha compartit un vídeo i ha assegurat que la sorpresa l’ha omplert de “llàgrimes i emoció”: “Ni tan sols puc descriure el que això significa per a mi i les meves germanes, per al meu germà i per a la meva mare”. El marit ha recreat la figura de Robert Kardashian, que es dirigeix directament a la filla: “Estic molt orgullós de la dona en la qual t’has convertit i de tot el que has aconseguit. El més impressionant és el teu compromís de fer-te advocada i continuar el meu llegat. És un camí llarg i difícil, però val la pena”, deia fent referència als estudis de Dret que ha iniciat la famosa.

 

 

Kim, sense paraules, no feia més que agrair al marit aquest gest: “Ha estat una sorpresa especial del cel. És tan realista! Ho vam veure una vegada i una altra, plens d’emoció. Moltes gràcies, Kanye, per aquest record que em durarà tota la vida”. Mentrestant, la xarxa s’omplia de crítiques ferotges en considerar una frivolitat que hagin tret pit de l’holograma del seu pare mort quan hi ha tants nord-americans que ni tan sols van poder acomiadar-se dels seus familiars morts per la Covid-19. Crítiques i moltes mofes davant d’un regal futurista que molts veuen com de mal gust. 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa