El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Kiko Rivera, sobre la seva depressió: “Volia morir-me. El cap se’m va quedar sec”
  • CA

Gran Hermano Dúo‘ sembla que segueix els passos del seu predecessor. Aquesta nova versió del reality també té entusiasmats els teleespectadors tafaners de Telecinco, el que provoca que liderin un dia més. La gala d’aquest dijous ha aconseguit un boníssim 21,6% de share, el que els col·loca de nou en l’opció preferida de l’audiència. 

 

El més destacat de la nit van ser les nominacions. Només fa dos dies que conviuen junts, però ja estan sortint a la llum les primeres desavinences entre ells. El trio format per Ylenia, Fede i Raquel i la parella de Fortu i Yolanda són les primeres que competiran entre ells per seguir en el concurs. 

 

 

Ara bé, un dels protagonistes de la nit va ser Kiko Rivera. El DJ està concursant amb la seva dona Irene Rosales, una participació que fan per les seves filles i que està evidenciant que estan tan enamorats com fan veure a la xarxa. Jorge Javier els va anunciar en directe que el seu germà Francisco acabava de ser pare, el que els va emocionar moltíssim. Però el moment que més va cridar l’atenció va arribar amb una confessió de Paquirrín.

 

Kiko va preocupar els seus seguidors fa uns mesos quan va anunciar que deixava els escenaris temporalment perquè patia una depressió. En aquell moment va assegurar que els problemes de gota i l’haver-se aprimat tants quilos en tan poc temps l’hauria afectat molt… Però ha estat ara quan ho ha explicat amb més detall.

 

“El que va fer vessar el got va ser aprimar-me tan ràpidament. Aquest no va ser l’únic motiu, per això… He tingut problemes tota la meva vida. Es parla de la meva família, dels nostres problemes familiars. Que si em barallo amb la meva germana, que si estic preocupat per la meva mare i ella per mi, ja sabem tot el que passa amb la meva família, que cada dia es parla de nosaltres. Sóc com el que està allà per tot. Quan la meva germana té un problema, em truca a mi. Gairebé tothom compta amb mi. Entre això, que m’encanta, i l’aprimar-me tan ràpidament, el cap se’m va quedar sec“, va confessar.

 

 

Visiblement compungit, va continuar el relat: “Vaig tirar cap avall. Sentia que em volia morir, t’ho pot dir la meva dona. A part, que tenia molta gana i no podia dinar. Se’m va acumular tot. També hi ha una altra cosa que encara que no ho sembli, és veritat. Vaig veure el documental del DJ Avicii (que es va suïcidar per problemes psicològics) i em vaig sentir molt identificat amb ell. Vaig decidir que necessitava aturar-me i una nova vida. La meva mare i la meva família van estar sempre al meu costat”. 

 

Ara sembla que està molt més recuperat, de bon humor i optimista. Aconseguirà arribar a la final al costat de la seva dona? Deixarà anar més confessions sobre la seva família?

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa