El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Kiko Rivera revela la gran por d’Isabel Pantoja amb els seus néts
  • CA

L’entrevista que Kiko Rivera ha donat a la revista ‘Lecturas’ després de reconciliar-se amb la seva mare, Isabel Pantoja, i on carrega durament contra la seva cosina Anabel Pantoja, donarà molt que parlar. Tant és així, que la pròpia revista va traient declaracions del DJ a poc a poc. Kiko i Isabel reprenien la seva relació després de la mort d’Ana Martín, mare de la cantant, i ho feien pensant en les persones que més estimen. “Em deia que li ensenyés fotos dels meus fills”, explica el DJ, que afegeix: “S’emocionava”.

“Però, es recorden de mi?”. Amb aquestes paraules, Isabel Pantoja expressava la seva gran por al seu fill Kiko. La cantant, aïllada completament de la seva família durant molts mesos, té por que els seus néts ja s’hagin oblidat d’ella. “Clar que sí! Quan va trucar l’àvia, la primera que li va agafar el telèfon va ser la seva néta”, revela Kiko Rivera a ‘Lecturas’. “La meva mare es va tornar boja! S’enrecorden de mi!’, va dir”. El fill de la cantant li assegurava a la seva mare que tant ell com Irene s’encarreguen que els nens no l’oblidin.

Kiko Rivera i Isabel Pantoja en una foto d'arxiu Telecinco
Kiko Rivera i Isabel Pantoja en una foto d’arxiu | Telecinco

Han estat molts mesos allunyats i mare i fill tenen moltes coses per a solucionar. Una conversa pendent que tindrà lloc a Cantora i no estaran sols. Kiko prometia a la seva mare que anaria a passar uns dies a Cantora al costat de la seva dona i els seus fills. Està clar que havia de passar una cosa tan dura com la pèrdua de la mare d’Isabel i àvia de Kiko, perquè maire i fill es veiessin cara a cara.

El DJ, acompanyat de la seva germana Isa i la seva cosina Anabel, acudia des de Canàries a Cantora en conèixer la defunció de la seva àvia. Allà es tornava a veure amb la seva mare i tot canviava. Es va acabar la guerra familiar. Ara Kiko vol recuperar el temps perdut al costat de la cantant i que la seva família també pugui gaudir de la seva àvia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa