Kiko Rivera preocupa en filtrar-se que podria haver recaigut en les drogues

Kiko Rivera va reconèixer en l’últim reality al que va participar que havia estat addicte a les drogues durant molt de temps. Li va costar molt deixar-les, d’igual manera que va trigar temps en aconseguir deixar de fumar. Després de tant d’esforç, el DJ ha tornat a les cigarretes tal com demostra l’últim post que ha compartit: “Ja a casa, cigarreta al balcó. 0% filtres i 100% realitat com som fora d’aquesta droga anomenada Instagram”.

Kiko Rivera reapareix a Instagram i reconeix que ha tornat a fumar / Instagram

Curiós que esculli revelar que ha tornat a fumar pocs dies després que comencés a especular-se amb una presumpta recaiguda en les drogues. Aquesta va ser la sensació amb la que molts teleespectadors es van quedar després de l’entrevista de la seva germana Isa Pantoja al Deluxe. Els germans s’han distanciat i així ho demostren les dures declaracions que va fer contra ell… i la resposta encara més dura de Kiko. Una persona molt propera al fill de la Pantoja ha enviat un missatge a Kiko Hernández en el que demostra que està molt enfadat amb la germana: “Que Isa no entri en temes que no li interessin i que no ataqui amb el tema de les drogues, perquè és molt delicat i ella no hi té res a dir aquí. El seu germà la podria callar en 0,1”.

Era llavors quan María Patiño afegia més llenya al foc i insistia en què els rumors d’una presumpta recaiguda de Kiko tenien força: “M’ha arribat més informació… No estic preocupada pel que explica, sinó que em preocupa pel tema de la seva salut i com el pot afectar. La meva mare no volia que entrés en un centre de rehabilitació perquè no li donava l’opció d’explicar-ho. Si té problemes, ha d’anar a un professional”. Ell encara no s’ha pronunciat sobre el tema directament i, de fet, asseguren que no va veure l’entrevista de la germana. De moment opta per mantenir-se en un segon pla, però és probable que acabi esclatant aviat.

Nou comentari