El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Kiko Rivera parla sobre els seus problemes de salut: “Podria haver mort”
  • CA

L’entrevista que ha donat Kiko Rivera a la revista ‘Lecturas’ després de reconciliar-se amb la seva mare està donant molt de sí. En un nou lliurament de l’entrevista, el DJ parla sobre els seus problemes de salut. Totes les alarmes saltaven quan Kiko Rivera va penjar una imatge seva des de l’hospital. El fill d’Isabel Pantoja compartia una instantània en la qual anunciava que havia de passar per quiròfan i, ràpidament, començaven les especulacions.

“Em vaig intervenir per a treure’m la banda gàstrica i fer-me una reducció d’estómac”, explica Kiko en l’entrevista. Una operació d’urgència que li va salvar la vida. Així ha narrat el DJ un dels pitjors moments que ha hagut de passar en els últims temps. “Em van dir que estava engreixant, i l’aparell s’anava menjant l’estómac, ja havia partit dues capes”. Kiko Rivera explica, a més, el motiu que el va portar a haver de ser operat d’urgència.

“Em vaig intervenir per a treure’m la banda gàstrica i fer-me una reducció d’estómac, es va complicar i no es va poder fer”, relata amb gravetat. “Si la tercera capa s’hagués trencat, s’hagués creat una peritonitis i podia haver mort”. El fill d’Isabel Pantoja va haver de passar per quiròfan d’urgència. “No em va trucar ningú, ni la meva mare. Em va sorprendre”, explica. Després de retrobar-se amb la seva mare a Cantora, Kiko se n’ha adonat que aquesta no sabia res de la seva operació.

Kiko Rivera podria haver estat infidel a la dona - Europa Press
Kiko Rivera | Europa Press

“Estava Raquel al costat, i em va dir que la meva mare no ho sabia, que sinó hauria anat a l’hospital. Llavors igual la cosa hauria canviat abans, i potser em podria haver acomiadat de la meva àvia”, es lamenta el DJ. “La meva cosina no va trucar a la seva tia, tant que l’estima!”, esclata Kiko molt dolgut. “La meva mare podria dir que jo tampoc vaig trucar amb l’ingrés de la meva àvia, és veritat, però a la meva cosina sí que la vaig trucar”.

Per al DJ, que Anabel Pantoja no li comuniqués a la seva mare la gravetat de la intervenció ha estat una traïció difícil de portar. “La meva mare la tele no la veu. Ningú li ha dit res?”, reflexiona durant l’entrevista. Per sort, tot va sortir bé en la intervenció i Kiko va poder tornar a la seva vida habitual a poc a poc. Això sí, el gest de la seva cosina no se li oblidarà mai.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa