Kiko Rivera no s’ha sotmès al tractament per a desintoxicar-se que es va comprometre a seguir

Sofía Cristo confirma que el DJ no ha iniciat la teràpia

Kiko Rivera es va comprometre en públic durant una conversa en directe amb Sofía Cristo al programa ‘Sálvame’ a sotmetre’s a un tractament per a superar el seu problema d’addiccions. Però un confident del programa de les tardes de Telecinco ha revelat que el DJ no hauria assistit a aquesta teràpia i la mateixa Sofía li ha confirmat la notícia a la tertuliana Lydia Lozano.

“La informació que tinc és que a la primavera es va fer una reunió, Sofía Cristo va anar amb un terapeuta a visitar a Kiko, es va fer una reunió en la qual es va parlar sobre en què anava a consistir la teràpia, les coses que Kiko havia de fer o deixar de fer si volia sotmetre’s, però no es va arribar a cap acord”, ha afirmat el confident, que ha afegit: “Em diuen que Kiko Rivera no va arribar ni a iniciar el seu tractament”.

Però per què no ho va fer? Pel que sembla, Kiko hauria de canviar el seu dia a dia: “No podria portar l’estil de vida que ha estat portant durant tot aquest any”. Però això no fa referència a sortides nocturnes o hàbits nocius, sinó que necessitaria “tranquil·litat” i allunyar-se dels problemes: “Sabem que té problemes amb la seva família, la pressió mediàtica, nous projectes musicals i aquesta agitació no és la que li recomanen els professionals”.

La periodista Lydia Lozano s’ha posat llavors en contacte amb Sofía Cristo, que ho ha confirmat. “M’ha dit que ell va renunciar perquè per a fer una recuperació en condicions cal renunciar a tot i ell tenia projectes com això de Nepal i la música”, ha transmès la col·laboradora de ‘Sálvame’.

Per part seva, el reporter José Antonio León ha apuntat que Kiko Rivera no ha recaigut en els seus mals hàbits. El reporter de ‘Sálvame’, que segueix els passos del DJ, pot afirmar-ho pel que ell mateix ha vist: “No ha recaigut i et puc dir que no per unes circumstàncies concretes”.

Nou comentari