El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Kiko Rivera nega una recaiguda en les drogues
  • CA

Un confident del programa ‘Sálvame’ ha apuntat aquesta setmana que Kiko Rivera no s’havia sotmès al tractament relacionat amb les seves addiccions al qual es va comprometre amb Sofía Cristo en públic. La pròpia Sofía ho va confirmar al programa de les tardes de Telecinco i d’aquesta manera es va generar un debat entorn de la situació del DJ que ell mateix ha resolt.

Davant les especulacions, Kiko Rivera s’ha posat en contacte amb el tertulià Kiko Hernández, que transmetia en directe el seu desmentiment: “El més important de la seva vida són els seus fills, és el que més mal li fa, que les seves filles vagin a un campament, a l’escola i el hi diguin el teu papà ha fet allò o això”.

“Diu que està net del tot”, assegurava el col·laborador de ‘Sálvame’ i afegia la petició del DJ: que es vagi amb compte amb el llenguatge. És cert que no s’està sotmetent a cap tractament, Kiko Hernández li ha preguntat com és possible i el DJ li ha explicat que ho està aconseguint: “M’està sortint bé, tinc molta feina però abans de res està la meva salut i els meus fills, si he d’estar bé pels meus fills, estaré bé”.

I, per si algú tenia dubtes, s’ha mostrat disposat a donar proves: “Kiko Rivera és capaç de venir a aquest programa i fer-se una analítica en directe”. Minuts més tard, Sofía Cristo intervenia en directe, molesta perquè es donés a entendre que s’ha filtrat informació de la reunió que van tenir amb el terapeuta.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa