El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Kiko Rivera, molt angoixat per l’estat de salut de la seva àvia: “No sé com actuar”
  • CA

Kiko Rivera s’ha mostrat aquest diumenge molt preocupat per l’estat de salut de la seva àvia, Ana Martín, mare d’Isabel Pantoja. Després que aquesta setmana Kiko Hernández anunciés a ‘Sálvame’ que la mare de la cantant estava ingressada a l’hospital en estat greu, i que ningú de la família havia avisat a Kiko Rivera ni a Anabel Pantoja, el DJ ha decidit pronunciar-se sobre aquest assumpte a les seves xarxes socials. “Sou molts els que m’esteu preguntant per l’estat de salut de la meva àvia“, ha començat dient Kiko Rivera.

“Jo no sé res. Ja sabeu que no em parlo amb la meva família, i tampoc no m’ha avisat ningú“, ha lamentat el DJ, que ha donat encara més explicacions: “Jo m’he assabentat igual que vosaltres. Tant jo com la meva cosina Anabel, perquè ahir vam estar parlant sobre aquest tema”.

Kiko Rivera | Instagram Kiko Rivera

A més, Kiko Rivera ha confessat que “la situació em té bastant angoixat, sincerament, fora de bromes i ximpleries”, i també que “no sé gaire com actuar”. “A veure si ens podem assabentar d’alguna manera més real, tot i que sembla que la cosa està com s’ha dit… No sé què dir-vos, és una situació molt estranya”, ha conclòs el DJ.

Kiko Hernández va revelar que s’havia assabentat de la situació d’Ana Martín per una infermera de l’hospital on està ingressada. “Una infermera de l’hospital em va explicar la situació real, i era tan preocupant, que vaig trucar immediatament a Kiko, perquè sé que ell no té relació amb la família, i es va posar dels nervis. I també vaig avisar a Anabel, justament un dia abans del seu casament”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Manel Palomares a setembre 19, 2021 | 18:40
    Manel Palomares setembre 19, 2021 | 18:40
    I que ens importa els "kikos". Fora daquest diari moralla espanyola

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa