Kiko Rivera, maleducat i irrespectuós amb una reportera

Kiko Rivera torna a estar a primera línia mediàtica. El programa de María Patiño l’ha assenyalat com un masclista en directe, després d’emetre unes imatges que el deixen en mal lloc pel tracte irrespectuós i inadequat que va dedicar a una reportera d’Europa Press. El DJ va ser sorprès pel carrer per una periodista que li preguntava pels problemes familiars que l’envolten, el que ell no es prenia bé. Sense parar de caminar i amb la vista cap endavant, Kiko responia de males maneres: “Ja està bé, no? Si no t’estic contestant”, deia visiblement malhumorat abans d’expulsar el fum de la cigarreta davant de la cara de la reportera. Sense cap mena de respecte, etzibava tot just després: “Potser així marxes”.

La noia va recriminar-li aquesta actitud: “No fa falta que em tiris el fum. T’estic preguntant amb respecte”. I ell negava haver-ho fet a propòsit: “He tirat el fum al carrer, com t’ho he de fer a la cara? Portem-nos bé…”, assegurava mentre feia gestos a la reportera perquè es tranquil·litzés. Ella, molt enfadada, seguia amb la picabaralla: “Relaxa’t tu!”. I d’aquí a la reacció posterior de María Patiño des de plató: “Creia que hi havia hagut un canvi d’actitud en Kiko. Li he arribat a dir que estava orgullosa de com tractava la premsa, però m’he tornat a equivocar”.

L’endemà era la dona de Kiko Rivera, Irene Rosales, qui reapareixia a televisió després d’un temps. Ho feia per defensar-lo públicament pels atacs que està rebent: “Estic cansada que culpin el meu marit d’absolutament tot. No permetré que el deixin malament. Kiko no m’ha enganyat i no em venut cap mentida. Esteu donant a entendre que sóc ximple i que no m’assabento de res. Ara estem bé, calmats i tranquils. Compartim molt de temps amb les nenes, que feia falta i s’agraeix”.

Irene Rosales defensa Kiko Rivera a televisió / Telecinco

Un matrimoni que torna a rebre per totes bandes, especialment des que es publiqués que la notícia de la seva boda va ser una farsa. Ella ha explicat que tot es va deure a un problema amb els papers i que anessin posposant la signatura per la malaltia del seu pare. Sigui com sigui, qualsevol motiu és bo per criticar-los.

Nou comentari