Kiko Rivera, la gran absència del casament d’Anabel Pantoja

Rafa Mora i José Antonio León asseguren que el DJ no assistirà al casament de la seva cosina

Molt s’ha parlat en els darrers mesos del casament d’Anabel Pantoja i Omar Sánchez -més conegut com El Negro’-. La parella s’havia de casar l’any passat, però la pandèmia del coronavirus els hi ho va impedir. I en un any tot ha canviat. I molt. La família Pantoja s’ha trencat, i Kiko Rivera ha trencat la relació amb la seva cosina. El DJ va retreure a Anabel que no estigués del seu costat en la guerra amb la seva mare, Isabel Pantoja.

Seguidament, va deixar-la de seguir a les xarxes socials i li va demanar explícitament que sortís de la seva vida. Tot i això, la germana del DJ, Isa Pantojma va restar importància a la situació durant la seva participació en el programa ‘La última cena’. És més, creu que tant ella com el seu germà aniran al casament d’Anabel, que se celebrarà al setembre, però aquesta afirmació ha generat molts de dubtes entre els participants del sopar.

Tant Rafa Mora, amic de Kiko, com el reporter de ‘Sálvame’ José Antonio León han desmentit aquesta informació: “Kiko no anirà al casament”. De fet, el periodista ha apuntat que a Isa ja l’ha desmentit la pròpia realitat en altres ocasions, com quan va dir que la seva mare no participaria a ‘Supervivientes’.

Comentaris

    M'importa una merda 25/07/2021 7:35 pm
    M'importa una merda el que facin o deixin de fer, si són casats o solters, si viuen sols, en parella o en una comuna, si fan vacances o deixen de fer-ne, si les fan, on i amb qui les fan, el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, amb qui es barallen o es fan abraçades, el què mengen o deixen de menjar, si van fluixos de ventre o van restrets, si s'han fet operacions d'estètica o no se'n pensen fer, si fumen amb pipa, cigars, cigarretes o no fumen, els esports que practiquen, els que els agradaria practicar i els que no pensen practicar mai . Així mateix, m'importa una merda el que facin o deixin de fer, les seves famílies, els seus amics, els seus enemics, els seus veïns, els seus companys de programa presents, passats i futurs i, en resum, m'importa una merda el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, si beuen alcohol o només beuen aigua, si van fluixos de ventre o van restrets, si es fiquen farina pel nas o per l'orella, si van en cotxe o van a peu, si es dutxen pel matí, per la nit, per la nit i pel migdia o no es dutxen mai aquells amb els quals s'enlliten o deixen d'enllitar-se, amb qui s'enllitaven o amb qui pensen enllitar-se, ells, tota la colla de paràsits que viuen a la nostra esquena pel fet de ser una colònia d'un país farcits de paios improductius que viuen de sortir a la tele

Nou comentari