El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Kiko Rivera, afectat per l’estat d’Isabel Pantoja: “Se sent culpable”
  • CA

La mort de la mare d’Isabel Pantoja ha motivat la retrobada de la cantant i el seu fill Kiko Rivera, amb qui no es parlava des de feia un any. Els col·laboradors de Viva la vida, el programa de Telecinco, han donat detalls sobre la primera conversa de mare i fill després de tant de temps: “Va ser un volcà d’emocions. Van començar a plorar i van abraçar-se. Després de fer-se petons, ella li va dir que feia molt de temps que volia abraçar-lo, que és mentida que no el volgués veure. Kiko va veure la mare feta pols i li va impressionar molt perquè es va sentir culpable”. Haurien arribat a l’acord de donar-se un temps abans de retrobar-se de nou i tenir una conversa amb la que intentin deixar enrere el seu enfrontament. La petició d’Isabel? Que Kiko li deixi veure les seves filles: “Li ha demanat que li deixi passar temps amb les netes”.

Una trobada molt afectuosa que hauria derivat en la ruptura definitiva entre Kiko Rivera i la seva cosina, Anabel Pantoja. Per què? Ella ha mantingut tot aquest temps que Isabel Pantoja no volia ni veure al seu fill, una afirmació que la mare va negar a Kiko. Se sent traït i per això hauria decidit no anar a la seva boda i deixar de seguir-la a Instagram.

Isabel Pantoja veu més a prop un possible perdó del seu fill, el que arribaria en un moment molt dolent per a ella. De dol per la mort de la mare, sense feina i amb problemes de salut. Han filtrat que aquests dies l’han vist “molt prima, destrossada i absent”. Seguiria convençuda de no voler sortir de la casa familiar, encara que algunes fonts asseguren que s’estaria plantejant marxar d’Espanya. Té amics molt propers a Mèxic i a Miami, dos dels destins que tindria al cap segons la revista Semana. Exiliar-se seria una bona manera de deixar-ho tot enrere, però abans sembla que intentarà arreglar les coses amb el fill.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa