El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Kiko Rivera: “La meva mare diu que ja no som família”
  • CA

Kiko Rivera no ha començat gaire bé l’any. El 2020 sempre el recordarà com el moment en el qual va adonar-se de l’engany de la mare, d’Isabel Pantoja, que presumptament l’hauria estafat a l’hora de cobrar l’herència del seu pare. Han deixat de parlar-se i la relació està cada cop més trencada, el que no sembla que se solucioni aviat.

De fet, les últimes declaracions del DJ així ho deixen clar: “El 2020 ha estat un dels pitjors anys de la meva vida. La pandèmia mundial, la mort dels meus sogres i la polèmica familiar que m’ha fotut. Al final està amb tu aquell que t’estima, qui no vol estar amb tu és perquè no t’estima. A mi m’encantaria tenir una conversa amb la meva mare i he fet algun pas, però sembla que a ella no li ve de gust. Ella diu que ja no som família. Tinc tres fills meravellosos. Si hi ha algú que no els estima a ells, tampoc no m’estima a mi. Les meves filles em pregunten per la seva àvia…”.

Pel que fa a la feina, per una altra banda, tampoc no li van massa bé les coses. Aquest cap de setmana havia de participar en un esdeveniment en un centre comercial de Marbella, en el qual es va disfressar de rei Melcior en companyia del col·laborador de televisió, Luis Rollán, i el cantant Omar Montes. El problema? Que es va reunir una multitud per veure’ls i no es van complir les mesures de seguretat, ja que es va superar l’aforament i no hi havia prou distància entre els assistents.

Kiko Rivera es disfressa del rei Melcior en un acte publicitari / Europa Press

El centre comercial ha demanat perdó, encara que no han evitat que la polèmica torni a envoltar el cantant.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa