El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Declaracions incendiàries de Kiko Rivera contra la mare: “Estaria millor a presó”
  • CA

Kiko Rivera encara no ha tingut resposta de la mare malgrat les innumerables crítiques que li ha dedicat públicament. Li ha dit de tot, però no ha aconseguit que Isabel Pantoja li agafi el telèfon o li demani perdó. L’últim atac del DJ? Concedir una entrevista explosiva a Lecturas en la qual arriba a dir que creu que la seva mare estaria millor a presó que a casa seva.

“Sento un dolor i una ràbia que en comptes de reduir-se, cada cop van a més. Estic fet pols, fet una merda. El temps m’està fent patir més”, reconeix. Kiko ha començat aquesta setmana una teràpia contra la drogoaddicció, ja que tem que aquesta situació el faci recaure.

Kiko s’ha atrevit a dir, per primer cop, quants diners li hauria estafat la mare: “Em deu més de cinc milions d’euros“. Isabel travessa un moment econòmic complicat, ja que a més a més d’aquests diners també s’enfronta a un deute molt elevat derivat de la demanda d’una constructora que l’acusa d’haver prevaricat. Per aquest delicte, Isabel podria tornar a presó.

Què opina al respecte el seu fill? Curiosament, que no seria tan perjudicial per a ella: “La meva mare estaria millor a presó que a Cantora. Què trist això que et dic! Allà tindria temps a reflexionar sobre tot el que ha fet malament, el que ara no pot fer perquè té el meu tiet Agustí al costat menjant-li el cap. Aquest home és un verí i té els dies comptats allà perquè Cantora és casa meva i el faré fora. Vull vendre la meva part encara que la meva mare es negui a marxar”.

Unes noves declaracions que tornen a posar el focus en la mala relació entre mare i fill. Molts consideren que Kiko està anant massa enllà en seguir criticant-la públicament, però ell sembla disposat a seguir deixant-la verda fins que aconsegueixi el que vol.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa