El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Revelen la causa de la nova ruptura entre Kiko Rivera i Isabel Pantoja
  • CA

Irene Rosales ha reaparegut a televisió després de més de cinc mesos de baixa. La dona de Kiko Rivera treballava a Viva la vida de col·laboradora, una feina que va haver de deixar en veure’s superada pels problemes amb el marit. En aquella època es parlava molt de les seves presumptes infidelitats i també de la mala relació amb Isabel Pantoja, dos temes que van superar-la en un moment molt complicat en el que, a més a més, va patir la pèrdua dels seus pares. Semblava que no tornaria a treballar, però finalment ha decidit reaparèixer a plató per donar la cara i explicar com es troba: “El problema va ser que no vaig descansar després de la mort dels meus pares. Tenia moltes coses al cap i no podia més, sentia que m’explotaria el cap. Qualsevol cosa m’afectava moltíssim i, de fet, encara segueixo tenint ansietat quan venen problemes”.

La jove ha decidit posar-se en mans d’un terapeuta: “Estic amb un especialista que m’escolta i m’ajuda, el que també fa la meva família. Era això el que més necessitava. Jo intentava solucionar els meus problemes en el meu cap. Parlava amb la meva mare com una boja i arriba a barallar-me amb ella encara que ja sabia que estava morta. Amb Kiko he tingut molts problemes i hem passat moments complicats…”.

Una de les èpoques en les que pitjor van estar va ser durant l’embaràs de la seva segona filla. Kiko seguia enganxat a les drogues per llavors, raó per la qual Irene va donar-li un ultimàtum. El part va ser molt difícil i ara ha revelat per primer cop que va estar a punt de morir: “La cesària no anava bé. En el seu dia em van dir que la meva vida estava en perill i tot va ser molt complicat. Va haver-hi un moment amb molts problemes i moltes inseguretats, el que va coincidir en el pitjor moment de Kiko amb les seves addiccions. Jo vaig gaudir molt de la nostra filla els primers mesos, però Kiko va trigar en estar amb ella”.

Irene Rosales reapareix a televisió - Telecinco
Irene Rosales reapareix a televisió / Telecinco

Com era d’esperar, li han preguntat sobre aquestes festes de Nadal. La reconciliació de Kiko i Isabel Pantoja semblava que era definitiva i molts pensaven que es retrobarien. Ara bé, Irene Rosales no ho té tan clar: “Jo sempre he tingut molt bona relació amb la família Pantoja, però ara mateix les coses no estan bé. Quan va morir la seva àvia, Kiko i jo vam anar a Cantora a donar el condol a Isabel. Ella i jo no vam parlar res més perquè jo no oblido que quan van morir els meus pares ella no es va apropar a mi. Aquell dia Isabel i Kiko van estar molt bé i ell va emocionar-se, ja que va començar a trucar-la dues o tres vegades al dia. Va ser impulsiu i potser ella encara no estava preparada, perquè va acabar dient-li que no tenia res a parlar amb ell. Finalment, les coses s’han refredat… Ara mateix jo no vull anar a Cantora perquè crec que necessitem una conversa abans. Aquest any ha estat molt dur. Jo no tinc res a parlar amb la meva sogra. Ara bé, si ella vol parlar amb les meves filles…”. El que queda clar amb aquesta entrevista és que la reconciliació no és tan definitiva com semblava.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa