El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Kiko Rivera: “La meva mare em deu tres milions d’euros, però no la vull veure a presó”
  • CA

La guerra familiar en la família Pantoja suma un nou capítol. Kiko Rivera ha volgut explicar com avança la -nul·la- relació amb la mare en una entrevista molt contundent a Lecturas. Completament trencat, el DJ assegura que té molt de dolor i que se sent desencantat amb la seva mare: “Ha estat tot molt complicat… No deixa de ser la meva mare. Sento un dolor… Saps què ha estat aquest últim Cap d’Any? Des que tinc ús de raó sempre l’he passat a Cantora. És tan dur ser orfe sense ser-ho…”.

“La meva cosina i la meva germana em diuen que ella està de p… mare, que està més prima però que normal. En canvi una amiga em diu que està fatal… Jo només sé que estic molt dolgut amb ella. He hagut d’esborrar el seu número de telèfon per no trucar-la més”, reconeix.

Kiko Rivera confessa que la mare li deu tres milions d’euros en una entrevista de Lecturas

Kiko se sent molt decebut amb ella, qui no ha mogut un dit per recuperar la seva relació ni per demanar-li perdó: “Potser he estat una molèstia entre la meva mare i el meu tiet i ara és quan estan a gust, sense mi. La meva mare em deu tres milions d’euros. Tres milions! Però no vull veure-la a presó…”.

Kiko recorda l’episodi que ho va canviar tot, quan Isabel Pantoja li va demanar que signés uns papers relacionats amb l’herència del pare al notari quan aquest només tenia 18 anys: “No sé què vaig signar…”. Arran d’allò, la cantant s’hauria quedat, presumptament, amb una part que no li corresponia a ella. Més de trenta anys després, Kiko s’ha acabat assabentant i això ha trencat en mil trossets la bona imatge que tenia de la mare.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa