Ultimàtum de Kiko Rivera a Isabel Pantoja: “Tens 24 hores per contactar amb mi, fes-ho o et demandaré”

El DJ ha carregat contra la seva mare en una entrevista explosiva: "Dèspota, prepotent i ridícula"

Semblava que la relació d’Isabel Pantoja i Kiko Rivera no podia trencar-se més. Mare i fill no es parlen des que aquest descobrís que la cantant l’havia estafat en quedar-se amb una part de l’herència del pare que no li corresponia. A partir d’aquí va començar a carregar contra ella públicament, tot acusant-la de “mala mare” i de no voler solucionar les coses. Després d’amenaçar-la amb una demanda, el DJ ha acudit com a convidat estella al Domingo Deluxe per explicar les novetats en el cas.

El que ningú no s’esperava era que Kiko aprofitaria aquest aparador per llançar un ultimàtum a la mare: “Tens 24 hores per posar-te en contacte amb mi de la manera que vulguis. En cas que no ho facis, hauràs de retre comptes per tot el que has fet amb els poders al meu nom”. “Dèspota, prepotent, ridícula i amb doble personalitat”, així descriu Kiko Rivera a la seva mare, després de reconèixer que comença a pensar que no la coneix. Amb un 21,1% de share rècord que els fa líders, Telecinco torna a tocar el cel gràcies a una batalla familiar creada en els seus platós.

Kiko Rivera esclata en una entrevista explosiva al Deluxe / Telecinco

“Jo no vull arreglar-ho, només vull que la meva mare em doni les explicacions necessàries. Estic molt fotut perquè ella segueix sent la meva mare. Jo amb ella estava cec, crec que sentia el complex d’Èdip. Esperava una trucada seva, almenys quan va morir el meu sogre. De debò que no em sorprèn que hagi acabat completament sola“, ha esclatat Kiko.

Queda clar que un hipotètic perdó d’Isabel Pantoja no aconseguirà massa: “He marxat de la casa familiar de Cantora i no penso tornar, no vull una reconciliació amb ella. Sempre m’han mostrat un concepte de família nefast i no vull saber res més d’ells. Que em doni les explicacions que necessito no vol dir que la perdoni. Ha parlat malament de la meva dona, que és qui m’ha salvat en els meus pitjors moments. Això no li perdonaré mai. Aquesta senyora, la meva mare, em va dir que no em portaria a l’altar si no cobrava l’exclusiva. Però és que en el bateig de la meva filla, es va amagar perquè no volia sortir a les fotografies ja que no havia cobrat l’exclusiva”.

Isabel Pantoja, membre del jurat d'Idol Kids / Telecinco
Isabel Pantoja, membre del jurat d’Idol Kids / Telecinco

Una Isabel Pantoja que torna a ser retratada com un autèntic monstre: “La meva mare em trucava i em demanava que anés a algun plató de televisió per parlar malament de la meva germana. El pitjor és que ho vaig fer, i podria haver-li dit que no. És un tema pel qual he demanat perdó moltes vegades a la meva germana. Sempre l’ha tractat com una filla de segona. He sentit molts comentaris despectius cap a ella que no diré per no fer-li mal. Jo sé que Isabel Pantoja ha anat a un advocat per demanar que deixessin sense els seus cognoms a la meva germana”.

Unes paraules que podrien trencar -encara més- la relació d’Isa Pantoja amb la seva mare, també, que cada vegada es queda més sola en aquesta guerra.

Nou comentari