El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Kiko Rivera i Irene Rosales podrien estar a punt de separar-se
  • CA

Sobre la parella que formen Kiko Rivera i Irene Rosales sempre hi ha rumors de tot tipus. Però durant les últimes setmanes han crescut molt les informacions que apunten a una possible ruptura de la parella. I a ‘Sálvame’ s’han emès unes imatges on es veu al DJ prenent alguna cosa a Matalascañas amb diversos amics i una noia que es mostra molt proper, i sense Irene; i els col·laboradors del programa de Telecinco han aprofitat per comentar precisament com es troba la parella en aquests moments.

María Patiño ha estat una de les més clares i ha assegurat que Kiko i Irene no estan passant pel seu millor moment i podrien posar fi a la seva relació: “Jo crec que aquí hi ha alguna cosa que ens estem perdent. Kiko va anar de festa el primer dia que va arribar a Matalascañas… tinc la sensació que Kiko i Irene no estan bé, crec que Irene sap molt bé on està Kiko i amb qui està. Crec que aquesta casa nova que han agafat pot estar a nom d’Irene, que era una cosa que ella necessitava per a prendre una decisió definitiva”.

Kiko Rivera i Irene Rosales canvien de casa - Europa Press
Kiko Rivera i Irene Rosales canvien de casa – Europa Press



“Si a tu et graven el primer dia, expliques que compondràs, i et graven de festa, quan a més per a tu és un moment complicat, quan saps que la teva mare està destruïda i tornes a sortir l’endemà… aquí hi ha dues opcions: o no t’importa absolutament res que la premsa ho expliqui; o Irene, si considera que ha de seguir al costat d’aquesta persona, a mi digueu-me una cosa, tu pots estimar molt a una persona i voler ajudar-lo, però aquí hi ha alguna cosa que no em quadra”, ha continuat la tertuliana.

Patiño, a més, ha volgut recalcar el tema de la casa perquè considera que és crucial en aquesta relació de parella: “Una veïna em diu que la casa on estan té una opció de compra per 300.000 euros, i una de les obsessions d’Irene era tenir una propietat al seu nom”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa