Kiko Rivera, enfonsat en directe: “He estat infidel a la meva dona”

Irene Rosales ha reaccionat a l'entrevista del seu marit amb unes declaracions molt dures

Kiko Rivera ha estat un dels protagonistes del cap de setmana arran de la seva entrevista al Deluxe. El fill d’Isabel Pantoja apareixia en el seu pitjor moment, molt decaigut i preocupat per l’aparició d’un testimoni que assegurava que havia estat infidel a la seva dona. Una informació que ell acabava confirmant: “He estat deslleial a la meva dona moltes vegades sota els efectes de les drogues. Sóc una persona molt complicada i a vegades no m’estimo ni a mi mateix. Estic en un moment molt fotut, estic en el subsòl. Estic enfonsat i molt penedit. No puc fer més que agrair a Irene tot el que fa per mi i la nostra família. Si no la tingués al meu costat, potser no estaria viu”.

Kiko Rivera al 'Deluxe'   Telecinco

Kiko Rivera al Deluxe / Telecinco

L’endemà era ella qui concedia una entrevista en el seu programa, a Viva la vida. La col·laboradora reconeixia que ho havia passat molt malament veient el Deluxe del seu marit. Sobre les infidelitats, reconeix que no ha estat fàcil perdonar-les: “Si tornés a tenir un error d’aquest tipus, ara no tornaria a perdonar-lo. L’última infidelitat li vaig perdonar perquè va coincidir amb un moment en el qual jo estava molt dèbil, quan va morir la meva mare. Em vaig aferrar a ell i el confinament ens va anar bé”.

Això sí, Irene és conscient que el seu marit travessa un moment personal difícil: “Kiko no està bé. Crec que un dels problemes és que no s’ha perdonat i que li costa fer-ho. Jo ja ho he oblidat, però ell no. Té el sentiment de culpa… No està al 100% amb ell mateix i així és difícil que ho estigui amb mi”.

Irene Rosales parla de l'entrevista de Kiko   Telecinco

 Telecinco

Estan travessant una crisi, però confia que la superaran: “Aposto per ell. Sabem com som i com ens estimem”. Una història complicada que esperen que acabi en final feliç.

Nou comentari