El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Kiko Rivera, enfonsat en directe: “He estat infidel a la meva dona”
  • CA

Kiko Rivera ha estat un dels protagonistes del cap de setmana arran de la seva entrevista al Deluxe. El fill d’Isabel Pantoja apareixia en el seu pitjor moment, molt decaigut i preocupat per l’aparició d’un testimoni que assegurava que havia estat infidel a la seva dona. Una informació que ell acabava confirmant: “He estat deslleial a la meva dona moltes vegades sota els efectes de les drogues. Sóc una persona molt complicada i a vegades no m’estimo ni a mi mateix. Estic en un moment molt fotut, estic en el subsòl. Estic enfonsat i molt penedit. No puc fer més que agrair a Irene tot el que fa per mi i la nostra família. Si no la tingués al meu costat, potser no estaria viu”.

Kiko Rivera al Deluxe / Telecinco

L’endemà era ella qui concedia una entrevista en el seu programa, a Viva la vida. La col·laboradora reconeixia que ho havia passat molt malament veient el Deluxe del seu marit. Sobre les infidelitats, reconeix que no ha estat fàcil perdonar-les: “Si tornés a tenir un error d’aquest tipus, ara no tornaria a perdonar-lo. L’última infidelitat li vaig perdonar perquè va coincidir amb un moment en el qual jo estava molt dèbil, quan va morir la meva mare. Em vaig aferrar a ell i el confinament ens va anar bé”.

Això sí, Irene és conscient que el seu marit travessa un moment personal difícil: “Kiko no està bé. Crec que un dels problemes és que no s’ha perdonat i que li costa fer-ho. Jo ja ho he oblidat, però ell no. Té el sentiment de culpa… No està al 100% amb ell mateix i així és difícil que ho estigui amb mi”.

 Telecinco

Estan travessant una crisi, però confia que la superaran: “Aposto per ell. Sabem com som i com ens estimem”. Una història complicada que esperen que acabi en final feliç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa